akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[AF][cfl 130w][0,1m2] SzafkoBOX BiG-BanG Auto od GHS!!!:D

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam wszystkich po raz kolejny:crazy:
Tym razem uprawa odbywa sie w malej szafce pod CFL-kami z racji tej ze jestem ciekaw jaka roznica jest miedzy HPS-ami i jak sobie z takim swiatlem radzili dawniej groowerzy...<palacz>
Krotko mowiac bedzie to taki maly grow co by poszerzyc swoja wiedze praktyczna YO!Do rzeczy:bongo4: :

-BOX :26cm/40cm/70cm
-ŚWIATLO:veg 2xCFL 45w[6500k] / flo 2xCFL 65w[2700k]
-TEMP :24-26c
-WILG :60-70%
-PESTKI :Big Bang Auto od GreenHouseSeeds
-TRENING :Okrutne LST
-NAWOZY :veg-Biochumus Forte,Canna Terra Vega,Canna Canzym,Bio
Rhizotonic,Canna Mikro Element / flo-Plagron Green
Sensation,Canna Terra Flores,Canna Boost Accel.
Pk13/14,Florovit,Atami Bloombastic,Bio Flores :salut:

No to jedziemy ze zdjeciami:
BOX:

1 Dzien VEG-A:

Opinie i uwagi pozostawiam dla was YO!:zjarany:
POZR

Ostatnią edycję dokonał moderator:
G

Gość

Guest
Witam wszystkich!
W boxie zaszly pewne zmiany,poniewarz zwiekszyla sie liczba panienek w nim:D
A zagoscily Panie takie jak:
- CHEES od DINAFEM x 2
- GREEN O MATIC od GHS x 1
- CRITICAL + AUTO od DINAFEM x 1

Pozniej wrzuce zdjecia jak sprawa sie ma,do zoba ekipa;)

Ostatnia edycja:

gette

Well-known member
Buchów
0
Też sie zastanawiam. Pewnie straszne karły w takich doniczkach porosną. Ja bym ze 3, albo nawet 4 rośliny wywalił na OUT.

G

gawel08

Guest
Teraz na out ?? Mam wrazenie ze nawet automaty moga miec pod gorke aby dojsc <lol>

G

Gość

Guest
heh spokojnie koledzy,za ok 2 tyg zwalnia sie miejsce w szafie 60/90/170:D Przesadze je do donic 7,5 lub 10 L i OGIEŃ z faza FLOOO;)Moze jedna poprowadze do konca w tym boxiku,na 99% tak zrobie,ale czas pokaze...
PZDR

JahLight

Well-known member
Buchów
0
Ja bym ze 3, albo nawet 4 rośliny wywalił na OUT.
Za pozno
heh spokojnie koledzy,za ok 2 tyg zwalnia sie miejsce w szafie 60/90/170 Przesadze je do donic 7,5 lub 10 L i OGIEŃ z faza FLOOOMoze jedna poprowadze do konca w tym boxiku,na 99% tak zrobie,ale czas pokaze... PZDR
I pod cfelkami bedziesz w tej duzej szafie jechal? szkoda troche
PZDR

G

Gość

Guest
I pod cfelkami bedziesz w tej duzej szafie jechal? szkoda troche
PZDR

Nie nie nie przyjacielu..na faze FLO dostaja ostrego strzala z HPS 400w:yeahh:
Mysle ze taka zmiana przyniesie jak najbardziej pozytywne skutki..
Wkoncu bd mialy jak sie nalezy,faza VEG str swietlny 6400k,faza FLO 2700k
Chce zobaczyc czy jest jakas roznica wogule w wadze/smaku/wygladzie kwiatu przy zmianie barwy swiatla..czy tez nie ma to zbytniego znaczenia?Dlatego jak napisalem na poczatku to taki grow w kierunku poglebienia swojej wiedzy co do slicznotki MJ:D
EXPERIMENT:p
PZDR:zjarany:

G

Gość

Guest
Witam wszystkich..Po dlugim czasie rozmyslan zdecydowalem sie na dosc nietypowy sposob uprawy bo chce zrobic scrog na 4 auto na powierzchni 55x85cm(sama siatka) do HPS400..a nietypowy pisze z tego wzgledu ze czytalem forum i zdania co do scrogu na auto sa bardzo podzielone a tak naprawde chyba nikt nie podjal sie tego na tym forum bo widzialem tylko opisy w fotorelkach ale wiekszosc po konwersacji na ten temat rezygnowala z siatki,a szkoda...
Do odwaznych swiat nalezy,stracic na tym nie strace wiec czemu nie..?:)Za pare dni dodam zdjecia plantow,sa juz w doniczkach 11L i w szafie wczesniej opisanej,no i oczywiscie swieci im juz HPSik:D
Do zobaczenia niedlugo...PZDR:D

G

Gość

Guest
Ale mi chodzi o cala fotorelke od deski do deski taka z ktorej mozna by bylo wziasc przyklad;)
Oczywiscie nie negujac fotorelki kolegi;)

G

Gość

Guest
Witam wszystkich:D:D:D
A wiec sytuacja ma sie nastepujaco..siatka bd ale niestety nie na tym grow lecz nastepnym ze wzgledu na to ze powierzchnia mi sie zwiekszy jeszcze do jakiegos 1m2:D i pewnie dojdzie co nie co do szalasu :p
A ogulnie jest prawie wszystko ok...
Niektore moga dziwnie wygladac bo sa po LST:p

OGOL:

BIG-BANG#1:

GREEN-O-MATIC:

BIG-BANG#2:

CHEES#1:

CHEES#2:

PZDR:D

JahLight

Well-known member
Buchów
0
Mogl bys napisac jeszcze ktory dzien. Tak to za***iscie :)
PZDR

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
A wiec sytuacja ma sie nastepujaco..siatka bd ale niestety nie na tym grow lecz nastepnym ze wzgledu na to ze powierzchnia mi sie zwiekszy jeszcze do jakiegos 1m2:D i pewnie dojdzie co nie co do szalasu :p

PZDR:D

Kolego no szkoda że nie zapodasz siatki. Może jednak pomysł wróci
?
Ja sam też ogarniam aktualnie scroga, ale nie na AF. Technika ciekawa, choć faktem jest , że ciężko złapać wszystkie szczyty na jednej wysokości
Pozdro i z fartem do :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół