- Buchów
- 0
Witam w mojej pierwszej fotorelacji
Za sobą mam już 4 sezony outdoora, a to jest moja pierwsza uprawa indoor
-roślina: 1x Low Ryder 2 - Bulk Feminized
-Box: pcbox, wyłożony antyszronową matą na szybę samochodową,
-oświetlenia: 5x świetlówka 800lm=4000lm
-medium: doniczka balkonowa 40cm, ziemia "ATAMI JANECO LIGHT-MIX"
-wentylacja: 2 wiatraki komputerowe, u góry wyciągający, na dole wtłaczający
-nawozy: Ukorzeniacz: korzonek superstart, Weg: Biobizz Bio Grow, Flo: B'cuzz bloom stimulator (dostałem w growshoopie jako gratis, z chęcią poznam waszą opinie i rady co do nawozów)
-odmiana: Low Ryder #2 feminizowane
-warunki: uzupełnię na dniach
-ogólne: W gotowości mam też matę węglową do okapów a jak będzie taka konieczność to zakupię jonizator. Będę świecić 18/6 albo 20/4 jeszcze zobaczymy. Zakładam zdobyć trochę doświadczenia i wyciągnąć chociaż 10-15g
-trening: LST
Przy budowie pcboxa trochę zawaliłem i świetlówki umieściłem pod złym kątem, oraz nie dałem odbłyśnika;/
Mam nadzieje, że nie jest to jakiś duży błąd. Jeśli chodzi o odbłyśnik to myślałem nad jakimiś puszkami, ale żarówek już nie da rady przestawić;/
Może to tak zostać? Liczę na waszą pomoc
Oto mój box:
Nawozy:
Roślinka jest na poziomie kiełka i wrzuciłem go już do kubeczka z ziemią i czekam aż wyjrzy na świat
Mam nadzieje, że o niczym nie zapomniałem, pozdro
-roślina: 1x Low Ryder 2 - Bulk Feminized
-Box: pcbox, wyłożony antyszronową matą na szybę samochodową,
-oświetlenia: 5x świetlówka 800lm=4000lm
-medium: doniczka balkonowa 40cm, ziemia "ATAMI JANECO LIGHT-MIX"
-wentylacja: 2 wiatraki komputerowe, u góry wyciągający, na dole wtłaczający
-nawozy: Ukorzeniacz: korzonek superstart, Weg: Biobizz Bio Grow, Flo: B'cuzz bloom stimulator (dostałem w growshoopie jako gratis, z chęcią poznam waszą opinie i rady co do nawozów)
-odmiana: Low Ryder #2 feminizowane
-warunki: uzupełnię na dniach
-ogólne: W gotowości mam też matę węglową do okapów a jak będzie taka konieczność to zakupię jonizator. Będę świecić 18/6 albo 20/4 jeszcze zobaczymy. Zakładam zdobyć trochę doświadczenia i wyciągnąć chociaż 10-15g
-trening: LST
Przy budowie pcboxa trochę zawaliłem i świetlówki umieściłem pod złym kątem, oraz nie dałem odbłyśnika;/
Mam nadzieje, że nie jest to jakiś duży błąd. Jeśli chodzi o odbłyśnik to myślałem nad jakimiś puszkami, ale żarówek już nie da rady przestawić;/
Może to tak zostać? Liczę na waszą pomoc
Oto mój box:
Nawozy:
Roślinka jest na poziomie kiełka i wrzuciłem go już do kubeczka z ziemią i czekam aż wyjrzy na świat
Mam nadzieje, że o niczym nie zapomniałem, pozdro