akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[AF][cfl116w][0,17m2] [Easy Ryder x Blue Berry AF Fem & AutoMazar AF Reg]

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Siemanko

Panienki chyba już kwitna od jakiegos czasu ale nie mam kiedy zrobić pożadnego upa :jaraczz:

Pierw oceńcie moje LST

1 panienka

i 2 panienka

A teraz zobaczcie co potrafi mój aparat to jego skromne "MACRO"

1 z pań

i 2 śliczna

teraz powiedzcie czy lać juz planton k ? zdjecia robione 3 dni temu wczoraj dostała jeszcze strzała z azotu czyt biohumus i cos z chemi...
:zjarany:

Licze na mała pomoc i jeszcze pytanie dużo urośnie ? bo narazie ładnie idzie patrząc na geny sativy przez EasyRydera powinna w flo jeszcze sporo urosnąc i mikrusowatośc przez BlueBerry to nie wiem :D<shiza>
Buch z wami wracam do pracy :zjarany:

---------- Aktualizacja posta 11-08-2012 20:38 ---------- Czas poprzedniego posta 07-08-2012 08:05 ----------

Siemanko

maly UP juz niezle kwitna nie wiem czy nie za późno ale zrobiłem scroga do waszej oceny kilka fotek i porad mile widzianych

Powiedzcie mi ile one jeszcze urosną ??? :pr:

G

gawel08

Guest
Jeszcze urosna , a plantona k zacznij lac gdy kwiaty beda juz naprawde widoczne ze to kwiaty czyli wielkosci paznokcia kciuka i duzo bialych wloskow .
Ja zaczalem podlewac plantonem [odstawiajac biohumusa] za wczesnie i bardzo szybko pojawily mi sie na lisciach niedobory azotu :jaraczz: tak wiec przy nastepnych podlaniach mieszalem biohumusa z plantonem i liscie odzyskaly barwe zielona az za bardzo co wydluzylo kwitnienie , ale mam kolejne doswiadczenie haha :yeahh:

G

Gość

Guest
Daje ci bucha na zachete przyjacielu za scrog na auto,sam aktualnie sie tego podejmuje..Tyle tylko ze na 4 laskach i przy Hps:D Jestem bardzo ciekaw jak to sie rozwinie wogule ale patrzac na twoje to jak najbardziej pozytywnie wiec zycze ci powodzenia i czekam na dalsze poczynania;)Pozdro

G

Gość

Guest
Siemanko
Dzisiaj troszke zrobiłem krzywde dziewczyną bo oberwałem im wszystkie dolne liście i czesc tej "skorupy" na gorze zasłaniająca dolne topki :) raz sie żyje :jaraczz:
No i dostały opsysk z
Asahi SL bo to chyba je mega postresowało :pr:
i po raz pierwszy podlane
Plantokiem K :zombi:

Za pare dni Update dla fanów i ciekawskich :lol3:
a i ps. Troszke mnie martwi ze niektóre włoski na topkach lekko brązowieja na końcówkach bo sa jeszcze malutkie a mam nadzieje ze spuchna jeszcze sporo :pl::pl:

GreenGrass

Active member
Buchów
0
No ładnie lecisz nie ma co ;)
ciekawy jestem ile ci z tego wyjdzie :spalony:
dałbym bucha ale nie mam i nie umiem hehe

pzdr z fartem

---------- Aktualizacja posta 22:13 ---------- Czas poprzedniego posta 21:56 ----------

wstaw fote z tymi mazarkami ;)<shiza>

G

Gość

Guest
Sieeeemanko !

Dzisiaj mały UP roślinki ładnie puchną maja coraz wiecej kwiatków jak otwieram box to pysk mi sie cieszy :crazy:

oprócz podlewania plantonem robie opryski z asahi wymieszanej z plantonem substralem do roślin kwitnących i jeszcze jakims nawozem w zwiększonej dawce wszystko :D ale roślinki po 3 opsyskach sie nie maja popalonych końcówek wiec jest ok a raczej widac efekty.<coolpalacz>

A tutaj jeden z głównych topków:harvest:

SCROG <shiza>

Pytanie do kogos doświadczonego czy teraz oplaca sie zamówic jeszcze canne boost i lac juz od przyszlego tyg ?? :spalony:

golas

końska spie****ina
Buchów
0
Siemka

Nie wiem czy można mnie zaliczyć do ogrodników doświadczonych ...<shiza>
Wiem tylko jedno ... w życiu raczej jestem doświadczony. :smokee:

Co by nie pisać i mówić ... oczywiście, że warto zainwestować w booster.
Zawsze Ci się przyda do kolejnej uprawy.

Pozdro :yeahh:
Golas

G

Gość

Guest
A co do roślinek jak na 15 dzien FLo i ok 35 dzien życia panienek dobrze wyglądaja ??

To zamówie w przyszlym tyg boosta i moze ripen bo jest dośc tani a koniec miesiąca do wypłaty jeszcze kawałek :)

G

Gość

Guest
Siemanko po weekendzie dam jakiegos upa bo jestem w pracy a pozniej jade na caly week pod domki na ryby ;) :spalony:

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
siema. jak chcesz kupic canna boosta to dokup pk13/14 tez z canny ripen ci niepotrzebny bedzie szkoda kasy.

G

Gość

Guest
Siemanko w koncu jakiś up zobimy :D

Wiec tak roślinki rosną bardzo dobrze żadnych niedoborów a sądny dzień juz nadchodzi wielkimi krokami :harvest::harvest:
ścinkę planuje na ok 18 września :D

Dobra koniec pitolenia Fotki :

Roślinki dzisiaj pierwszy raz podlane samą woda i tak przez najbliższe 1,5 tyg zobaczymy czy jeszcze coś urosną :D
Duzo tego nie będzie ale że to pierwsze GRow to i tak jestem zadowolony ze swojego palenia. <shiza>

Juz mam pestki na następne wojaże i napewno zagości tu Pan Jack Herer fem od Zielonegoogrodnika dzięki wielkie za pestki jeszcze raz. :smokee:

Przed ścinka dam jakiś upik i pozniej wage calości <shiza>
Pozdr SutiFruti :spalony:

R

Richelie

Guest
Jedno pytanie: po co Ci ta siatka?

Jeśli do SCROG-a to chyba za późno i raczej lepiej stosować do odmian nie-auto.

G

Gość

Guest
Jedno pytanie: po co Ci ta siatka?

Jeśli do SCROG-a to chyba za późno i raczej lepiej stosować do odmian nie-auto.
no już jest to nie będe jej usówał :D mial byc piękny scrog a ze to moja pierwsza uprawa i w dodatku na autoamcie to nie wiedzialem ze nie uda mi sie jej zapełnic :D chociaz troche sie przydala do przywiązywania topków do niej :D

R

Richelie

Guest
No to masz sprzęt do następnej uprawy i czegoś się nauczyłeś.

Super i czekam na Twoją kolejną fotorelację.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół