Eloelo
Jest to moja pierwsza uprawa ever
Odmianki niestety wybranę troche losowo, nie wiem czemu nawet się nad tym nie zastanawiałem :freak2:
Auto AK od Black Diamond Seeds, Blue Cheese Auto od Dinafem. Zobaczymy czy coś z tego urośnie
Box
40x40x140
Wentylacja
Wyciągający wiatrak komputerowy 140mm
2 pasywne wloty, na dniach planuje dorzucić mieszaka
Oświetlenie
CFL 125W na grow, chciałem kupić duala ale zanim się skapnąłem, że przez pomyłkę kupiłem o barwie na grow to było już za późno na wymiany...
Narazie świecę 18/6, 12/12 na flo.
Ziemia
Canna Terra pro
Nawozy
Biobizz try pack i plagron 13/14 PK
Trening
Na 99% tylko LST
Nie mogę podnieść wilgotności, stoi 5 pojemników z wodą a wilgotność i tak jest cały czas na poziomie ~40%, w nocy około 60-70%. Dodam, że nie wiem która roślinka jest którą gdyż wrzuciłem pestki do jednej szklanki z wodą
l:
Roślinki wyszły na powierzechnie 14.11. Obecnie mają 6 dni. Porównując je do innych mam wrażenie, że są kiepsko rozwinięte
Jest to moja pierwsza uprawa ever
Auto AK od Black Diamond Seeds, Blue Cheese Auto od Dinafem. Zobaczymy czy coś z tego urośnie
Box
40x40x140
Wentylacja
Wyciągający wiatrak komputerowy 140mm
2 pasywne wloty, na dniach planuje dorzucić mieszaka
Oświetlenie
CFL 125W na grow, chciałem kupić duala ale zanim się skapnąłem, że przez pomyłkę kupiłem o barwie na grow to było już za późno na wymiany...
Narazie świecę 18/6, 12/12 na flo.
Ziemia
Canna Terra pro
Nawozy
Biobizz try pack i plagron 13/14 PK
Trening
Na 99% tylko LST
Nie mogę podnieść wilgotności, stoi 5 pojemników z wodą a wilgotność i tak jest cały czas na poziomie ~40%, w nocy około 60-70%. Dodam, że nie wiem która roślinka jest którą gdyż wrzuciłem pestki do jednej szklanki z wodą
Roślinki wyszły na powierzechnie 14.11. Obecnie mają 6 dni. Porównując je do innych mam wrażenie, że są kiepsko rozwinięte