• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

AF Fem WhiteWidow i 2 inne dziady :P

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
jakiś miesiac temu w boxie wysiałem 3 AF Fem WW od lemon.haze a przy okazji 2 inne nasionka - jakiś AF reg ( ten najmniejszy na zdjeciu ) i jeden out mix reg ( jeden ze średnich )

w zeszła niedzielę przeniosłem je na ogródek

Zdjecie0763.jpg

G

Gość

Guest
maleństwo w środku - samiec , juz wyrwany

średniaki sztuk 3 - WW juz ładnie kwitnąć zaczynają !

wielkolud po prawej to jakis out mix reg , złamałem go trochecoby sie bardziej krzaczyć zaczoł

Zdjecie0782.jpg

Zdjecie0790.jpg

Zdjecie0788.jpg

G

Gość

Guest
Z outa są trochę inne niż z in. No ale ty się o tym nie przekonasz :D
Fajnie to rośnie, byle by tak dalej.
Łap bucha panie Ciacho :)

G

Gość

Guest
mam jeszcze bodajze 2 pestki bo 3 posadziłem a pamietam ze wiecej dostałem ? czy mi sie uroiło ? :p wiec i in pewnie bedie predzej czy puzniej to porównamy ... :p:p

są 2 feno
1 ( 2 i 3 pic z ost post ) najstarsza z pola ( najwieksza z 1 zdjecia ) - strasznie muliła na początku jak jeszcze w boxie była - dosłownie bym wywalił gdyby nie aut ...
wyrosła mała BAAARDZO gesta choinka gesto zabobkowana , ma jakies 30 cm wys

2 feno wys koło 45-55 cm ( w ost post 1 pic 2 widoczne krzaki po lewej ( feno 1 jest zasłoniete i tylko przeswituje ) tego feno dotycza tez zdjecia z ost post ostatnie i przed ostatnie

wiecej liści , zadzse bobki i ale wygladaja na wieksze

---------- Aktualizacja posta 02-09-2012 14:18 ---------- Czas poprzedniego posta 27-08-2012 22:36 ----------

zostałem okradziony ; [
jakiś k***iszcz z psiej suki wyrwał 3 WW i zosawił out mixa wiec widać wiedział co rwie i liści nie chciał

nie wiem jak ktoś mógł znaleźć to miejsce ale h*j , za rok potrzebuje nowe ; [

7 dni temu było pięknie a dziś taka hu*nia ....

temat do zamknięcia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół