- Buchów
- 18
[AF][HPS250][0.36m2] O.G Kush, Kalashnikov, Auto Ak x2
Teraz po przerwie po dojściu lampy od razu wrzuciłem pechy do wody i tak czas zacząć od nowa.. (po raz chyba 6, gdzie ścinka była tylko raz ehh
Box: 60x60x120 (0.36m2)
Oświetlenie: HPS 250W
Minimalnie: 10800 Lumenów
Srednio: 14400 Lumenów
Optymalnie: 18000 Lumenów
Mam: Około 25k~
Wentylacja: wtłaczający PC i wyciągający łazienkowy 105m3/h
Filtr: Mam jeszcze trochę czasu na namysł który kupić ale nie za bardzo wiem który wybrać, będzie na pewno.
Pechy: Kalashnikov Seed (Cookies?) O.G Kush oraz 2x Auto AK
Gleba: Narazie uniwersalna 5,5-6,5ph ale leci zamówienie na Canna Terra Universal
Nawozy: Pracuje nad tym.
Pechy:
Box: Czeka jeszcze na filtr, mylar i dokładniejsze uszczelnienie oraz myśle nad lepszym odblysnikiem ale chyba dopiero na flo
Temperatura, 48h bez zapalonego światła, wilgotność 72% trochę zimno postaram się to jakoś docieplić
Zdjęcie bez światła, muszę dokładniej doszczelnić sylikonem
Pewnie na początku będzie tu drętwo dopóki się roślinki nie rozwiną, przyzwyczajony jestem więc Pozdro!
Witam, jakiś czas temu po zbudowaniu boxa zacząłem grow lecz po 2 tygodniach musiałem go zakończyć z przyczyn osobistych
Teraz po przerwie po dojściu lampy od razu wrzuciłem pechy do wody i tak czas zacząć od nowa.. (po raz chyba 6, gdzie ścinka była tylko raz ehh
Box: 60x60x120 (0.36m2)
Oświetlenie: HPS 250W
Minimalnie: 10800 Lumenów
Srednio: 14400 Lumenów
Optymalnie: 18000 Lumenów
Mam: Około 25k~
Wentylacja: wtłaczający PC i wyciągający łazienkowy 105m3/h
Filtr: Mam jeszcze trochę czasu na namysł który kupić ale nie za bardzo wiem który wybrać, będzie na pewno.
Pechy: Kalashnikov Seed (Cookies?) O.G Kush oraz 2x Auto AK
Gleba: Narazie uniwersalna 5,5-6,5ph ale leci zamówienie na Canna Terra Universal
Nawozy: Pracuje nad tym.
Pechy:
Box: Czeka jeszcze na filtr, mylar i dokładniejsze uszczelnienie oraz myśle nad lepszym odblysnikiem ale chyba dopiero na flo
Temperatura, 48h bez zapalonego światła, wilgotność 72% trochę zimno postaram się to jakoś docieplić
Zdjęcie bez światła, muszę dokładniej doszczelnić sylikonem
Pewnie na początku będzie tu drętwo dopóki się roślinki nie rozwiną, przyzwyczajony jestem więc Pozdro!
Ostatnia edycja: