- Buchów
- 0
rośliny-1x White Russian AF Fem (gratis od Quakemind), 1x Northern XXL AF Fem (Sensi Genetics)
box-37x48x90, 0,18m^2, box wykonany z płyty MPF, wyłożony folią Diamond 100%
oświetlenie- HPS 150W w zrobionym przeze mnie cooltube, odbłyśnik póki co z folii Diamond
wentylacja- Wentylator Vents VKO 100mm, 105m3/h, podłączony do cooltuby
Temperatura- Dzień 26-32*(przez upały), Noc 20-26*
Wilgotność- veg ~ 50%, flo ~ 30%
nawozy- Bio-Bloom, Fish Mix, Top Max, Alg-a-Mic, Mikoryza, Asahi SL
Donice- 9l
Napowietrzanie korzeni- pompka 100l/h, po dwa kamienie napowietrzające w donicy
Ziemia- Canna Profesional
Trening- Na początku chcialem zrobic LST a potem wszystko odwiazac ale po odwiazaniu NL okazalo sie ze moze brakowac miejsca wiec WR ma zrobione kiepskie LST (sadzilem po srodku donicy zamiast z boku z mysla o odwiazaniu) a NL rosnie sobie odwiazany niestety.
W planach mam dokupienie melasy, zrobienie filtra węglowego. Mialem albo nadal mam maly problem z przedziorkami ale zostal wykonany oprysk preparatem Magus 200 SC i jest ok.
Jest to moja pierwsza fotorelacja jednak pozwolilem sobie nie zakladac jej w dziale poczatkujacy bo wydaje mi sie ze mniej osob sie tam udziela.
Czekam na wasze rady, opinie i pomoc a lepsze zdjecia wstawie jak dorwe jakis aparat.
Rośliny mają ok. 30 dni
Zdjęcia spod HPSa bo nie moglem wymyslic innego oswietlenia
box-37x48x90, 0,18m^2, box wykonany z płyty MPF, wyłożony folią Diamond 100%
oświetlenie- HPS 150W w zrobionym przeze mnie cooltube, odbłyśnik póki co z folii Diamond
wentylacja- Wentylator Vents VKO 100mm, 105m3/h, podłączony do cooltuby
Temperatura- Dzień 26-32*(przez upały), Noc 20-26*
Wilgotność- veg ~ 50%, flo ~ 30%
nawozy- Bio-Bloom, Fish Mix, Top Max, Alg-a-Mic, Mikoryza, Asahi SL
Donice- 9l
Napowietrzanie korzeni- pompka 100l/h, po dwa kamienie napowietrzające w donicy
Ziemia- Canna Profesional
Trening- Na początku chcialem zrobic LST a potem wszystko odwiazac ale po odwiazaniu NL okazalo sie ze moze brakowac miejsca wiec WR ma zrobione kiepskie LST (sadzilem po srodku donicy zamiast z boku z mysla o odwiazaniu) a NL rosnie sobie odwiazany niestety.
W planach mam dokupienie melasy, zrobienie filtra węglowego. Mialem albo nadal mam maly problem z przedziorkami ale zostal wykonany oprysk preparatem Magus 200 SC i jest ok.
Jest to moja pierwsza fotorelacja jednak pozwolilem sobie nie zakladac jej w dziale poczatkujacy bo wydaje mi sie ze mniej osob sie tam udziela.
Czekam na wasze rady, opinie i pomoc a lepsze zdjecia wstawie jak dorwe jakis aparat.
Rośliny mają ok. 30 dni
Zdjęcia spod HPSa bo nie moglem wymyslic innego oswietlenia
Ostatnią edycję dokonał moderator: