- Buchów
- 3
Zaczynając poprzednią uprawę założyłem sobie, że jeśli będzie co najmniej 80g suchego to następnego growloga zakładam już nie w dziale dla początkujących.
A zatem - witajcie
Zgodnie z zapowiedzią tym razem w szafce lądują same automaty. Trochę się obawiam, czy 4 to nie za dużo na tę powierzchnię... :/
WARUNKI:
Szafka - ta co zwykle: 48 x 48 x 95 cm, dziś lub jutro chcę tylko wymienić warstwę odblaskową na nową.
Oświetlenie - HPS 150W (zastanawiam się, czy na pierwsze 2 tyg. nie dać MH 70W + dwie świetlówki po 20W)
Wentylacja - 2 wyciągające od kompa, wlot pasywny
Jak zawsze "na czuja", czyli bez ph-metru, termometru i higrometru.
Nawozy: Iguana Grow na weg i Iguana Bloom na flo.
NASIONA:
- Royal Dwarf (Royal Queen Seeds) - wygrane w OS-ie organizowanym przez Hempsklep.pl
- cross AK47 (made in WARR) - wygrane w OS-ie organizowanym przez WARR-a
- White Russian (made in Raver Baby) - wygrane w OS-ie organizowanym przez Raver Baby
- Haze 2.0 (Dinafem Seeds) - wygrane w konkursie organizowanym przez Satindi.eu
Wszystkie oczywiście AF. Prawie wszystkie nasiona fem z wyjątkiem AK47 (to jedyny regular - powinienem więcej nasion wykiełkować, ale nie chcę ryzykować, że np. wyjdą 2 czy 3 panienki i nie będę miał co z tym zrobić - zobaczymy, czy wyrośnie panienka, czy facet).
I co tu więcej pisać... zobaczymy, co z tego wyrośnie.
Dziś zaczynam, 4 nasiona trafiły do wody. Jak coś się będzie działo to będę dorzucać aktualizacje.
Aha - i wzorem poprzedniej uprawy do każdego posta postaram się dodać jakieś foto zrobione kiedyśtam i gdzieśtam, niezwiązane z MJ.
A zatem - witajcie
Zgodnie z zapowiedzią tym razem w szafce lądują same automaty. Trochę się obawiam, czy 4 to nie za dużo na tę powierzchnię... :/
WARUNKI:
Szafka - ta co zwykle: 48 x 48 x 95 cm, dziś lub jutro chcę tylko wymienić warstwę odblaskową na nową.
Oświetlenie - HPS 150W (zastanawiam się, czy na pierwsze 2 tyg. nie dać MH 70W + dwie świetlówki po 20W)
Wentylacja - 2 wyciągające od kompa, wlot pasywny
Jak zawsze "na czuja", czyli bez ph-metru, termometru i higrometru.
Nawozy: Iguana Grow na weg i Iguana Bloom na flo.
NASIONA:
- Royal Dwarf (Royal Queen Seeds) - wygrane w OS-ie organizowanym przez Hempsklep.pl
- cross AK47 (made in WARR) - wygrane w OS-ie organizowanym przez WARR-a
- White Russian (made in Raver Baby) - wygrane w OS-ie organizowanym przez Raver Baby
- Haze 2.0 (Dinafem Seeds) - wygrane w konkursie organizowanym przez Satindi.eu
Wszystkie oczywiście AF. Prawie wszystkie nasiona fem z wyjątkiem AK47 (to jedyny regular - powinienem więcej nasion wykiełkować, ale nie chcę ryzykować, że np. wyjdą 2 czy 3 panienki i nie będę miał co z tym zrobić - zobaczymy, czy wyrośnie panienka, czy facet).
I co tu więcej pisać... zobaczymy, co z tego wyrośnie.
Dziś zaczynam, 4 nasiona trafiły do wody. Jak coś się będzie działo to będę dorzucać aktualizacje.
Aha - i wzorem poprzedniej uprawy do każdego posta postaram się dodać jakieś foto zrobione kiedyśtam i gdzieśtam, niezwiązane z MJ.

Ostatnią edycję dokonał moderator: