akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[AF][LED480W][0,38m2] 2x NORTHERN LIGHT X BIG BUD AUTO WORLD OF SEEDS

Wyszukiwarka Forumowa:

Vario

Active member
Buchów
0
Witam,
To już mój drugi box, ale pierwszy którym chciałem się ​podzielić.

Nasiona:
NORTHERN LIGHT X BIG BUD AUTO WORLD OF SEEDS
Donice:
11l
Box:
Szafa o wymiarach 85/55/190 z wewnętrznym miejscem uprawnym 85/45/190 wyklejona Folia Diamond 100%
Wentylacja:
Wyciągający MIXED-FLO 100 P Z REGULACJĄ OBROTÓW
Wpuszczający Dospel 100
Mieszający Secret Jardin MONKEY FAN 13W
Filtr:
Filtr ECO 240-360 m3 / godz, fi100 mm
Nawozy:
Plagron Alga Bloom i Plagron Alga Grow
Ziemia:
Plagron Royal-MIX
Akcesoria:
Nawilżacz powietrza, wyłącznik czasowy, stacja meteo, GHE test pomiaru ph, mata CO2

Szafka:

Roślinki 15 dzień:

Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia.

isjustdude

Well-known member
Buchów
5
czekam na to co tu się będzie działo, bo chodzi mi po głowie zakup takiej samej lampy :). Witamy na forum i powodzenia!

Żul

Rzeczny
Buchów
23,252
480W? Ile to ma realnego poboru? :p Ten wtłaczający potrzebny? Szkoda prądu.
Przyedytuj posta i wklej linki do większych zdjęć, przyjemniej będzie się oglądało fotorelkę. ;)
Schludna szafa, to lubię. :crazy:
Jakie plany na trening?

Vario

Active member
Buchów
0
Przepraszam, ale nie wiedziałem, że zdjęcia będą małe dodam je w tym poście ponieważ starego nie mogę edytować.
Niby pobór mocy lampy to 207W, wcześniej działałem na 300W z poborem +/-130W z tego co pamiętam i moje Ultraviolety od Samsary ładnie dały rade. Co do wentylatora wtłaczającego to aktualnie nie jest włączany i robi za wlot pasywny. Poprzednio nie trenowałem moich panienek, ale tutaj chciałbym wypróbować SCROGa.

yourmaker

don't smoke
Buchów
0
Dokładnie, daj duże zdjęcia. Filtr podłacz dopiero na flo. Teraz jest niepotrzebny, a przy dużej wilgotności szybko się zużywa, czy zapycha coś takiego.

Pig pepa

Well-known member
Buchów
1
ładnie wszystko zrobione, bardzo schludnie, powiedz mi gdzie masz wejscie do boxa jeśli front jest zaklejony ? dodasz kila fotek jak to wygląda ?

Vario

Active member
Buchów
0
Witam,
Bardzo cieszą mnie pozytywne opinie o mojej szafie. Wejście znajduję się po otwarciu drzwi od szafy za tą czarną matą. Wewnątrz wykonałem drewnianą ramkę do której za pomocą rzepów mocowana jest ścianka, która została wykonana ze starej grubej zasłony przyciętej na wymiar drewnianej ramki. Po wewnętrznej stronie przykleiłem folie Diamond 100% i po obwodzie doszyłem rzep, a po stronie zewnętrznej przyklejone zostały maty węglowe do okapów kuchennych. Całość jest dociskana do drewnianej ramki za pomocą drewnianych listew które blokują się na zawiasach od skrzydeł drzwiowych oraz górnej i dolnej listwie dociskanych za pomocą plastikowych klinów zapierających się o zwykłe przykręcone kątowniki.
Poniżej kilka fotek.

D

DarkMessiah

Guest
no pan sie postaral widze :) buch na zachete i za namiot :) powodzenia :jaraczz:

Vario

Active member
Buchów
0
Witam,
Dzień 22

Jedna z moich podopiecznych odstaje od swojej siostry jeżeli chodzi o wysokość, ale po 5 dniach blokady zaczyna iść w górę.

Coś troszkę się jej przyżółkło, nie wiem czy to wina genów, że troszkę była opóźniona i dostawała tyle samo wody co większa siostra i została troszkę przelana. Dodam, że podlewane są taką samą wodą i mają takie same warunki.

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
2
Odznaki
1
Powiedz mi lecisz na razie na samym trybie weg ? Czy oba tryby pracują?
Małe troche jak na ten czas...

Vario

Active member
Buchów
0
Powiedz mi lecisz na razie na samym trybie weg ? Czy oba tryby pracują?
Małe troche jak na ten czas...

Aktualnie leci tryb weg, mała ma 8cm wysokości, a duża 18. Szczerze powiem, że nie wiem czy wolno bo robię to dopiero drugi raz :)

GoHan

Well-known member
Buchów
0
to leć na 2 tryby ! :) producent tak zaleca podobno :)

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
2
Odznaki
1
Vario, oba tryby włącz od poczatku. Ustaw lampe nie niżej jak 40cm.
Wejdź w moja aktualna fotorelke i zobacz sobie jak wyglądały moje panny w 3 tygodniu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół