akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AF out 2k12 by Obuz™

Wyszukiwarka Forumowa:

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
Witam serdecznie wszystkich ogrodników po dość długiej przerwie. W tym sezonie sadzę automaty od Sensi i RQS. Na pierwszy rzut idzie OriginalJack i RussianAuto i BlueMatic. Donice 5 L, ziemia CompoSana z perlitem + hydrożel. Celem uprawy jest wreszcie zrobienie nasion feminizowanych i później OS na testy. Nasiona od Quakeminda, wykiełkowane na początku czerwca (chu**wa pogoda była i przez dwa tygodnie praktycznie nic nie urosły), później coś ruszyły - szczególnie Jack. Niżej foty po dwóch tygodniach:

RussianAuto

OriginalJack

BlueMatic

Nawozy, które stosuję to zestaw Hesi, Canna Boost + Canna PK, Asahi SL, gnojówka z pokrzyw, a do feminizacji chlorek kobaltu. Na dniach wykiełkuję jeszcze JamaicanHaze od SG oraz BG i Criticala od FemaleSeeds w celu urozmaicenia krzyżówek. Pozdroo

register

Well-known member
Buchów
0
Roslinki wygladaja przyzwoicie tylko wywal tego slimakola z doniczek

Unhuman

Well-known member
Buchów
0
Patrz zdj. 3 Jest tam ślimak dobrze że ma tam ślimakol bo by miał już po plancie. :pl:

Joe Szklaneczka

Well-known member
Buchów
1
Zycze bys w tym roku dopiął celu :) Dobrze idzie oby nie tylko poczatek byl tak obiecujacy <coolpalacz><coolpalacz>

Ave:yeahh::yeahh:

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
hehe jakby nie ten preparat na slimaki to juz dawno by bylo po roslinkach. w tym sezonie zjadly mi juz 12 plantow, dlatego sypie do doniczki i obok tez.

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Ale ten preparat napewno nie zaszkodzi tym malenstwom?
No pomysl jesli sie rozpusci w glebie to moze byc nie ciekawie bo to jest przeciez jakas trucizna...jesli zle mowie niech mnie poprawi.

Z fartem:spalony:

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
Po 5 tygodniach planty wyglądają tak :

Bluematic, najsłabiej rośnie:

Troche lepiej prezentuje się Auto Rusek:

Najlepiej sobie radzi Ori Jack i już kwitnie:

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
Witam. Jack już zaczął konkretnie kwitnąć. Na dniach dostaje oprysk z chlorku kobaltu. Bluematic i rusek przybrały też na masie ale jeszcze bez kwiatków. Dzisiaj do ziemi poszły: Jamaican Haze, Critical i BubbleGum

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
Mały upload. Wykiełkował już Critical, JamaicanHaze i BubbleGum. Trochę badyle ale nie miałem możliwości wcześniej dać ich na słońce.

Zrobiłem roztwór chlorku kobaltu (wg zaleceń Chesha) i popryskałem Jacka. Mam nadzieję, że coś z tego będzie.

Na koniec aktualny stan panieniek. Jacek ladnie puchnie, dostaje mieszanke hesi + canna.

Auto Rusek (jeszcze nie kwitnie)

BB( zaczyna kwitnąć i strasznie się krzaczy na boki)

Jakby ktoś miał pyłek Fem na zbyciu to chętnie bym nim potraktował Jacka.

---------- Aktualizacja posta 26-07-2012 12:26 ---------- Czas poprzedniego posta 23-07-2012 11:36 ----------

Obuz11

Well-known member
Buchów
59
Siema. Maly update. Na początek już porządnie kwitnący BlueMatic ( pare dni temu dostał oprysk STS-a z Osa od Turkucia), będzie pyłek na najbliższe zapładnianie.

OriginalJack poszedł dzisiaj pod kose, 80 % włosków już było brązowych a ostatnio brzydka pogoda wpłynęła na początki szarej pleśni.

Topy dość grube a pachnie niesamowicie, intensywny ostry zapach.
Ale i tak nic nie przebije smrodu prezentu jakiego znalazłem koło spota. ***ie niemiłosiernie....

I na koniec mutant RussianAuto. Albo jakiś felerny albo to semi automat. Strasznie długi weg ma, praktycznie 6 tygodni. Ale krzak dość wysoki i strasznie rozkrzaczony na boki. Pierwsze włoski dostały już oprysk STS-em.

BM i rusek podlałem dzisiaj mieszanką woda + dolomit oraz zestawem nawozów Hesi + canna boost. Pozostałe 3 roślinki przesadziłem do większych doniczek.

plagron

Well-known member
Buchów
0
Ładnie lecisz. Pozdro i na farcie do samego końca:harvest:

D

delete

Guest
Witaj,
Mam nadzieję, że oprysk z StS-u przyniesie zamierzony skutek. Niedługo kosa nie wiem czy sie wyrobisz kolego. Trzymam kciuki.
powodzenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół