• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Af out!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Walther White

Well-known member
Buchów
0
Witam, dzis wsadzilem w ziemie 10x ak470, jak myslicie dadza rade dojsc chociaz w 70%?:) jesli pogoda dopisze oczywsicie;) stoja w doniczkach na spocie:)

dawix

Well-known member
Buchów
0
Nie ma co gdybać. Czas pokaże, ale śmiem wątpić w to, że dojdą.

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
również wątpię sam miałem 2 tyg temu wysiewać af ale zrezygnowałem szkoda pestek mi było wole dać na nowy rok
a z tego co pamiętam u mnie w tamten sezon też była lipa w h*j w czerwcu i lipcu ale od sierpnia do początku października pogoda w ręcz idealna do naszego hobby więc myślę że nie ma co się mazać na pogodę żeby aby dopisała od następnego tygodnia do połowy października

Walther White

Well-known member
Buchów
0
a propo pogody:) mi w tym roku wszystko pasuje idelanie, slonko slonko deszczyk 1-2 na 4-5 dni, nie musze podlewac tyle co nawozy

---------- Aktualizacja posta 14:15 ---------- Czas poprzedniego posta 14:14 ----------

obudź sie..

jeszcze sie zdziwisz;)

essey

Well-known member
Buchów
0
no 10g z krzaka to bardzo optymistyczna wersja i palenie raczej slabiutkie wyjdzie... lepiej juz w IN zainwestowac troszke :D

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
470 to pewnie od Sensi Genetic, ten breder jest rozny, jedni chwala inni nie, sa nie bylem z niego zadowolony, no ale z fartem

sid000

Well-known member
Buchów
0
Zależy ale w tamtym roku pogoda była za***ista przed początkiem zimy....
Masz 48 dni do końca Września licząc że pod koniec września będzie dobra pogoda to pod koniec października wypadały by zbiory licząc się z tym że musiał byś zrobić mini szklarnie (zadaszenie tak jak ja dzisiaj to zrobiłem i będzie dobrze tak mi się wydaje ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół