- Buchów
- 13
Witam
Postanowiłem założyć swoją pierwszą fotorelacje outdoor
Nasiona :
-ggs hindu kush x diesel berry, white widow x amensia af i inne
-dp white widow cbd af, cindirella jack af
-beebok będą to af 2017
-virus nasiona z szuflady virus mix reg które się zapyliły parę lat temu
-f2seeds ak47 pół af
Spot w glinie na który dojdzie jeszcze parę pestek . Jest to mój główny spot którego co roku trochę udoskonalam. Gliny jest wydobyte na kształt wanny i na to usypany jest tarasik, trochę ziemi z indoor,coco+gliniastej oraz kilka worków czarnoziemu który wydobyłem kawałek dalij. Ogólnie ta ziemia jest bardzo żyzna pełno w niej rosówek a topy rosną wielkości zaciśniętej pięści bez nawozów. pestki 3 tyg temu wrzucone do wody, wygląda to tak...
na zdjęciu to nie są wr tylko ak47 od f2seeds :freak2:
Przy okazji zabrałem ze sobą pestkę ggs ww x amensia af ze dwie garści medium i parę gram hydro żelu.
Na zdjęciu widać że po rozkopaniu gleba dosyć dobrze trzyma wilgoć.
Wymieszałem hydrożelu z medium canny na głębogość dłoni.
Pestka wsadzona na jakieś 2 cm głębokości i lekko przykryta ziemią
Na koniec przykryłem sianem żeby za szybko nie wyschło.
Kosa powoli się ostrzy hehe
Tutaj ww x amnesia af ggs w weg box. Trochę przetrzymana zbyt długo w kubku 0.2L już przesadzona do wiaderka 5l. Prawdopodobnie użyje tej roślinki do zrobienia pyłku fem którym zapylę afy od dp.
Przy okazji byłem odwiedzić spot na którym znajduję się cindirella jack af oraz dwie ww x amnesia ggs.
Okazało się ze coś odgryzło 3 piętra cindirelli zostały tylko dwa dolne kikuty(moze nada sie na pestki) a ww x amnesia jedną coś wykopało a na drugiej bażanty zrobiły sobie fiestę, znalazłem pierze oraz białego bobka. Nietknięty ostał się tygodniowy virus mix a jednego cos zjadło. :sunny:
Cdn... :freak:
Postanowiłem założyć swoją pierwszą fotorelacje outdoor
Nasiona :
-ggs hindu kush x diesel berry, white widow x amensia af i inne
-dp white widow cbd af, cindirella jack af
-beebok będą to af 2017
-virus nasiona z szuflady virus mix reg które się zapyliły parę lat temu
-f2seeds ak47 pół af
Spot w glinie na który dojdzie jeszcze parę pestek . Jest to mój główny spot którego co roku trochę udoskonalam. Gliny jest wydobyte na kształt wanny i na to usypany jest tarasik, trochę ziemi z indoor,coco+gliniastej oraz kilka worków czarnoziemu który wydobyłem kawałek dalij. Ogólnie ta ziemia jest bardzo żyzna pełno w niej rosówek a topy rosną wielkości zaciśniętej pięści bez nawozów. pestki 3 tyg temu wrzucone do wody, wygląda to tak...

na zdjęciu to nie są wr tylko ak47 od f2seeds :freak2:

Przy okazji zabrałem ze sobą pestkę ggs ww x amensia af ze dwie garści medium i parę gram hydro żelu.

Na zdjęciu widać że po rozkopaniu gleba dosyć dobrze trzyma wilgoć.

Wymieszałem hydrożelu z medium canny na głębogość dłoni.

Pestka wsadzona na jakieś 2 cm głębokości i lekko przykryta ziemią

Na koniec przykryłem sianem żeby za szybko nie wyschło.

Kosa powoli się ostrzy hehe

Tutaj ww x amnesia af ggs w weg box. Trochę przetrzymana zbyt długo w kubku 0.2L już przesadzona do wiaderka 5l. Prawdopodobnie użyje tej roślinki do zrobienia pyłku fem którym zapylę afy od dp.

Przy okazji byłem odwiedzić spot na którym znajduję się cindirella jack af oraz dwie ww x amnesia ggs.
Okazało się ze coś odgryzło 3 piętra cindirelli zostały tylko dwa dolne kikuty(moze nada sie na pestki) a ww x amnesia jedną coś wykopało a na drugiej bażanty zrobiły sobie fiestę, znalazłem pierze oraz białego bobka. Nietknięty ostał się tygodniowy virus mix a jednego cos zjadło. :sunny:
Cdn... :freak: