G
greentrip
Guest
Witam na mojej pierwszej fotorelacji i pierwszym samodzielnym outdoor. Na forum jestem już od jakiegoś czasu. Traktowałem je raczej jako porządną lekturę, a sam się nie udzielałem. Mam za sobą kilka upraw, jedne udane, a inne nie. Do tej pory zawsze z kolesiem, a w tym roku postanowiliśmy podziałać samodzielnie 
Poniżej kilka konkretów.
Pestki:
Uśredniony czas wyjścia reszty pestek z ziemi to 16.06. Dzisiaj na spocie wylądowała partia feminizowana, jutro polecą regulary.
Na koniec łapcie kilka fotek
Purple Maroc / Maroc dzień 17
Dwa pozostałe są trochę pogięte. Chyba burze i wichury je trochę podniszczyły, mam nadzieję że odrzyją
Na poniższej fotce cały spot feminizowany w komplecie. Na zielono zaznaczone PM, a na zielono AFy.
HFH Wild 3 dzień 17
4 roślinki na jednej fotce, jedna trochę pogięta ;/
A tutaj cały spot REG na jednej fotce. Na czerwono zaznaczone sezonówki, a na zielono AFy.
Wszystkie rośliny sezonowe dostały dzisiaj oprysk z Asahi+Tytanit+SuperVit. Mam nadzieję, że to je trochę podreperuje. Tymczasem z fartem.
Pozdro.
Poniżej kilka konkretów.
Pestki:
- Bebook flavor – 5x Thunder Bloody Mary x BS [AF/FEM]; 10x Sugar Haze [AF/REG]
- Female seeds – 4x Purple Maroc Fem
- Orion – 1x Maroc Fem, 1x Purple Kush [PółAF/FEM]
- ESBEN Seeds – 4x HFH Wild 3 Reg
- Pod Maroki po 20l uniwersalnej wymieszanej ze spotową i dolomitem
- Pod całą resztę spotowa z dolomitem i azofoską
- WEG: Azofoska, Hesi Super VIT, Asahi, Tytanit, Plonvit UP (13/3/5)
- FLO: Polifoska, Hesi Super VIT, Tytanit, Plonvit Energy (5/25/5)
Uśredniony czas wyjścia reszty pestek z ziemi to 16.06. Dzisiaj na spocie wylądowała partia feminizowana, jutro polecą regulary.
Na koniec łapcie kilka fotek
Purple Maroc / Maroc dzień 17

Dwa pozostałe są trochę pogięte. Chyba burze i wichury je trochę podniszczyły, mam nadzieję że odrzyją

Na poniższej fotce cały spot feminizowany w komplecie. Na zielono zaznaczone PM, a na zielono AFy.

HFH Wild 3 dzień 17
4 roślinki na jednej fotce, jedna trochę pogięta ;/

Wszystkie rośliny sezonowe dostały dzisiaj oprysk z Asahi+Tytanit+SuperVit. Mam nadzieję, że to je trochę podreperuje. Tymczasem z fartem.
Pozdro.