akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AF 'y mające od ok. 48 do 65 dni max.

Wyszukiwarka Forumowa:

ziupaks

Member
Buchów
0
Roślinki wybijały się z ziemii od 26.maja do 13 czerwca ( wychodziły z ziemii w róznych dniach, bo wysadzałem co jakis czas )
Przez 2 tygodnie bez nawozu , 3 tydzien Biohumusem a później cały czas nawozem na kwitnienie zalecaną dawką GHE Flora Nova Bloom
[ NPK(%) 4-8-7 ] ( co tydzień )
Ostatnio tj. 26 lipca dostały kolejną zalecaną dawkę GHE Flora Nova Bloom
Mają od około min. 48 do 65 dni max.
Odmiany ( White Widow Af, AK47 AF , White Russian AF, Blue Ryder AF [F2 all] .
Z tym ze było ich wczesniej było ok. 17 ale część o***ały ślimaki, takżę nie wiadomo która jest która.

Dokupić im jescze jakiegoś booster ' a , jeżeli nie jest jeszcze na to za późno. Typu TOP MAX , Hesi Super Vit , GHE Bio Bloom, Ripen etc.Chyba że jest coś lepszego?( Doradźcie ) Jak wyszponce teraz jaka kolwiek kase to około 80-90 zł max na credo.Ale raczej teraz nie dam rady to 10 sierpnia ze 600zł mi wpadnie. Czy jest już za poźno i nie opłąca się lac boosterów i nawozu na FLO, a może nawet dla niektórych plantów nie wolno, bo zbliża się dla tych najdojżalszych i najstarszych krzunów flush i haverest ?

No i wreszcie ,od kiedy Flush ? I jak długo go prowadzić ? Iloma litrami wody lać jednorazowo ( mam niedaleko rzeczkę ), jaka częstotliowość podlań
Kiedy +/- mogę:harvest: ( zrobić Haverest ) najstarszym roślinkom ??
26.gif

Foty :

Nawóz na FLO GHE Flora Nova łaczy się z boosterami ? Typu TOP MAX , Hesi Super Vit , GHE Bio Bloom, Ripen etc.
Napiszcie mi mozliwie co i jak krok po kroku co dokupic i jak lac bo to moja pierwsza uprawa i pomimo ze duzo czytam/czytalem na ten temat wole dostac konkertne info.
z gory dzieki za wszysktkie odpowiedzi :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół