akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

af ?

Wyszukiwarka Forumowa:

yatamaan

Well-known member
Buchów
0
Witam, mam 5 dniowe af wypuszczają 3 poziom lisci licząc z tym z pestki. zauważyłem zażółcenia na listkach od wewnętrznej strony, były wystawione w miejscówce z całodziennym nasłonecznieniem i łapały największy skwar.
Wydaje mi się że słońce je tak przypala, potrzebuje jakiś pomysł żeby je ochronic, co myślicie o szybie pomalowanej białą farbą ?

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
a jak je trzymasz w doniczkach itp czy w dołkach? czym je lejesz, dodałes dolomitu,mierzysz ph? daj wiecej info nie jednych miały 2 pietra jak i twoje i poszły na skwar i jest w pozo

D

delete

Guest
od kiedy słońce szkodzi roślinkom? Szukasz problemu w złym miejscu stary! tak jak kolega wyżej Ci napisał - sprawdź PH, niedobory czy też przenawożenie! Pozdro i z fartem!:salut:

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
od kiedy słońce szkodzi roślinkom? Szukasz problemu w złym miejscu stary! tak jak kolega wyżej Ci napisał - sprawdź PH, niedobory czy też przenawożenie! Pozdro i z fartem!:salut:

Siewkom jak najbardziej może zaszkodzić. Ta pomalowana wapnem szyba dobrze będzie się nadawała. Jest to patent ogrodników uprawianych w szklarniach.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół