akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AI na forum - chcemy?

Wyszukiwarka Forumowa:

AI asystent.

• Łącznie głosujących
    47

narratorjack

Active member
Buchów
182
Odznaki
1
Nowa funkcja zawsze może się komuś przydać. A jak będzie na tyle dobra że po wpisaniu mniej więcej o co ci chodzi będzie trafnie wypluwała tematy i komentarze na forum to jak najbardziej będę korzystał.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,727
Odznaki
1
Nie wszyscy chyba rozumieja - nie ma obowiazku korzystania z takiego bota, mozecie korzystac z forum jak do tej pory.
Ja wielokrotnie mialem problem z odnalezieniem rzeczy, o ktorych wiem ze tu sa, kilku nigdy nie odnalazlem i sie poddalem.
Jak ktos widzi jakies minusy takiego pomocnika, to chetnie poslucham, bo na razie glosy negatywne sa w desen "mi to niepotrzebne", no ok, spoko, ale czy przez to na forum nie powinno byc rozwiazania, ktore moze pomoc innym?

Ostatnia edycja:

emit

Well-known member
Buchów
26
Prawie każdy tu dostał norma.
Lubię czytać i przeglądać foty i nie potrzebuje al bo wszystko czego potrzebuje jest na forum.
Wtedy to forum straci sens.No haha norma z***ke tutaj dostac.Takie podawanie informacji na tacy.....to taka proscizna jest bardzo.Pewnie ułatwi ale nawet taki JA zacofany w dobie internetu sobie poradzilem a serio bylo mo ciezko.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,103
Odznaki
12

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,716
Instalujcie. Silnik do wyszukiwania info faktycznie kuleje. Ostatnio szukałem info z forum przez Perplexity i bujało. Jedyne co bym zrobił to wymagał rejestracji na forum żeby móc z niego korzystać.

emit

Well-known member
Buchów
26
Forum rozrasta się cały czas, przekopać się przez wątki samemu to nie raz syzyfowa praca, a efekt i tak słaby.
No dobra ale od tego sa inni na tym forum....ich tez mozna zapytac

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
6,065
Odznaki
13
No tak, zadawać pytanie które na bank już było. To jest logika...:fishh:

kaszel

_po_buhu_ 🤙🏻
Buchów
321
Oddałem swój głos na tak. Myślę, że może być być pomocne.

Smakotek14

Sabahiniz xeyir
Buchów
203
Moim zdaniem lipa choćby z tego względu ze te forum jest juz ułatwione np jak wgrać zdj do galerii, jak wybrać spota i wiele innych.Wystarczy duzo czytać a wiadomo ze jak sie przeczyta to więcej w główce zostanie#😉

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół