akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ak 47 af ile bedzie? ile jeszcze dac jej czasu?

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Moje kochanie ma jakos 60 dni , trening lst i topping , i pytanie , ile jeszcze czasu do scinki, i ile szacując z niej wyjdzie? dodam ze na flo uzywam florovitu i pk 13/14

Buchów
0
o boże ale marna sztuka :D

czemu marna ? , bez lst miała by gdzies 50 cm , teraz w poziomie ma jakies 40 cm , i racja doniczka jest sporo za mała...

fotka z dzisiaj , dodalem butelke jako punkt odniesienia, i pytanie , bedzie z tego chociarz 10 g , dodam ze 4 najwieksze topy mają po jakies 7 cm .

Ostatnia edycja:

sztylet

Active member
Buchów
0
topping , i pytanie , ile jeszcze czasu do scinki, i ile szacując z niej wyjdzie?

topping oraz fim jest dla automatów złym pomysłem ... zbyt krótki okres wegetacyjny poza tym zatrzymujemy przez to chwilowo rozwój pomidorka a na automatach może się to odbić w dużej mierze... , doniczka jak koledzy wyżej powinna być zwiększa ,ale już raczej nie wiele poradzisz ,myśle że 5,5sztu topika i dyszka miałku (na dzień dzisiejszy jeśli wchodzi także w gre).
pomyśl nad RIPENEM+flush! to dobry strzał dla twojej panny :spalony: wtedy podbijesz spokojnie do dyszki , na moje oko 2 do 3tyg MaX

Pozdro:harvest:

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ogólnie sobie pogolądaj jakieś fotoleracje ile inni użytkownicy wyciągają z outdora to dojrzcież do tego czemu napisałem '' marna sztuka '' :p . nie wiem gdzie popełniłeś błąd , każdemu growerowi życzę jak najlepiej może od pogody to było zależne albo od słabych dobranych nawozów czyników mogło być wiele <wodna>

sztylet

Active member
Buchów
0
czytalem ze jest zlym , jednak zaryzykowalem i moze nie widac tego na tych zdjeciach(ogarne lepszy sprzet to bedą lepsze) sprawdził sie co najmniej dobrze;)

no pomijając ,różnie może być przyroda bywa zaskakująca ,te liście wiatrakowe ciachnął bym na twoim miejscu topiki będą miały więcej światła= wiecej<wodna> ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół