• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ak 47 AF

Wyszukiwarka Forumowa:

Zoom

Member
Buchów
0
Witam wszystkich farmerów, jestem tu nowy i jest to moja pierwsza uprawa wiec proszę o wyrozumiałość.

Pestki od f2seed z kiełkowaniem nie było problemu.
Na fotkach roślinki mają po około 30 dni były podlewane zawsze tylko samą wodą.Mierzą one około 30 cm czy to nie za mało jak na ten wiek ?
Teraz posiadam nawozy plankton k oraz biohumus i tu się nasuwa moje pierwsze pytanie, co ile dni nawozić oraz jaką ilością.

Fotki 1 roślinki (większej):

Czy lst zostało przeprowadzone prawidłowo ? Wiem że trochę za późno ale nie miałem możliwości zrobić to szybciej.

2 roślinka troszkę schorowana ale jakoś się trzyma, jaka może być przyczyna tego co się dzieje z liśćmi?

Krytyka mile widziana :)

kref095

Well-known member
Buchów
0
Cos puzno kupiles te nawozy..lej im plantona dawkowanie masz na opokowaniu polewaj co 3/4 dni straszne badyle ci wyszly miejscowka do dupy na przyszlosc dobieraj take bardziej naslonecznione pozdrawiam

Zoom

Member
Buchów
0
Hymm na tej miejscówce jest słońce od 6 rano do samego zachodu tylko po prostu zdjęcia robione były w czasie deszczu. Z tymi nawozami dlatego tak że przez pierwszy miesiąc byłem 1200 km od spota.Zastanawiam się tylko dlaczego nie rozkrzewiła się roślinka jak mogę zaobserwować na innych fotorelacjach.

kref095

Well-known member
Buchów
0
no przez nawozy nie nawoziłeś dlatego nie jest większa ; )

Jadran

Member
Buchów
0
Słaby trening i nawożenie i dlatego badyl. Już na wzrost nic nie poradzisz, kupuj Planton K za 6,5 i ładuj pod niego w sporych dawkach to będzie puchł.

Zoom

Member
Buchów
0
A na te brązowe plamki na liściach macie pomysł ? bo paskudztwo się roznosi i na dzień dzisiejszy jest dużo tych brązowych plamek. Wieczorem zrobię up, to się sami przekonacie.

---------- Aktualizacja posta 21:44 ---------- Czas poprzedniego posta 18:37 ----------

Obiecany up.

Dla porównania

A teraz może ktoś mi doradzić co to może być ?

url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-312971]
normal_Koncowki.JPG
[/url]

Pomożecie z tym ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół