• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ak 47 automat

Wyszukiwarka Forumowa:

palacz12

Member
Buchów
0
Witam.
Sa to moje pierwsze automaty wiec prosze o wyrozumialosc.
Jest to odmiana ak 47 automat.
Co o nich sadzicie? Dobrze rosna? I ile mniej wiecej jeszcze beda rosly?
Na jednej sa zolte liscie to normalne? Czegos im brakuje?
Panienki zostalo zasadzone pod koniec czerwca.

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Troszkę marne, ale moim zdaniem jeszcze troche ma szansę się wzbić.
Ważne że własne :) Powodzenia.

G

Gość

Guest
na drugim i trzecim zdjęciu od góry widać MĘSKIEGO, albo tak ch***wo rosną panienki, w co wątpię :D:zjarany:

palacz12

Member
Buchów
0
To sa napewno panienki. na 2 i 3 zdjeciu wiem ze cos z nia jest nie tak. Chyba malo slonca i sie wyciaga. Ostatnio przesadzilem w inne miejsce zobaczymy co z niej bedzie. Podlewam je teraz nawozem do roslin kwitnacych firmy agrecol. Moze byc? czy polecacie cos innego?

---------- Aktualizacja posta 22:10 ---------- Czas poprzedniego posta 22:04 ----------

I co z tymi zółtymi liśćmi ktore widac na 5 i 6 zdjeciu?

G

Gość

Guest
no generalnie to bida panie, słabo rosną/// na 2 i 3 zdjeciu chłop, na 4 hujwie jakiś mutagen. Generalnie rosną hujowato bo posadzone w ziemi o złym ph - od razu widac, że ta ziemnia mega kwasna, druga sprawa, po przebytych 4 sezonach out stwierdzam, że automatów na out nie warto sadzic bezposrednio w glebie, najlepiej jednak przytargac na spota dobrej ziemi kwiatowej i sadzic af`y w 10 litrowych donicach... Automaty są bardzo wymagające bo mają krótki weg, sdadziłem i w bezposrednio w glebie i w donicach i na serio różnica ogromna za każdym razem

palacz12

Member
Buchów
0
Ale na 2 i 3 to nie moze byc chlop. Bo zamawialem 5 nasionek razem w opakowaniu ak 47 af. To musi tak hu**wo rosnac.

GrowBooster

New member
Buchów
0
Powiem ci ze w porownaniu z moja to tobie strasznie marnie uroslo. Powiedz mi swiatlo masz dobrze ogarniete na tym outcie? Bo jak nie to z tym sezonem moze byc lipnie, wlasciwie juz mi sie wydaje ze masz lipe, gdyz na moje oko to juz nie dorosnie tak jak powinno. Jak cos to mam foty swojej AK47 :) :)

palacz12

Member
Buchów
0
no wlasnie nie wiem czy maja dobre swiatlo. Chyba nie za bardzo. A jak myslicie ile wyciagne z tych 3 panienek>?

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Moim zdaniem z tych 3 krzaczków będziesz miał 3g nie więcej jak dotrwają do końca ale coś jeszcze mnie zadziwiło bo na zdjęciach nr 2 i 3 chyba jest męski tak to dziwnie wygląda. Wiesz dlaczego takie żółte są liście bo ph jest do bani

W1N

Well-known member
Buchów
0
Pitke może wyciągniesz na jakimś farcie. Zobaczymy jak później będzie rosnąć. Pamiętaj, swoje to swoje.

Vegi

Well-known member
Buchów
0
2 i 3 zdjęcie człowieku to pedał bankowo widać jajca . skoro piszesz że zamawiałeś zamawiane a dostałeś 2 męskie to znaczy że w bank od którego zamawiałeś pechy poleciał z Tobą w chu*a .. mizerne te krzaaczki jak bicki nejmana za mało światła złe ph jak ktoś tam pisał .. człowiek uczy się na błędach ..

W1N

Well-known member
Buchów
0
Zrób lepsze zdjęcia i podpisz, która jest która.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ale na 2 i 3 to nie moze byc chlop. Bo zamawialem 5 nasionek razem w opakowaniu ak 47 af. To musi tak hu**wo rosnac.
"bo zamawiałem" - genialny argument
a zamawiałeś fem? czy może reg?
ak 47 af oznacza: AK47 autoflowering - ale nie ma mowy o płci
zamawiałeś femki, czy nie?
a jeśli nie - to czemu się upierasz, że to MUSZĄ być panienki?
a nawet jeśli fem - to przecież mogą wyjść hermy, szczególnie w tak paskudnych warunkach

Ile sadzicie ze z nich wyciagne? Tylko 3g?
nawet tyle nie będzie (o ile cokolwiek będzie - w co szczerze wątpię)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół