ok, a więc muszę wszystkich sprostować, bo widzę, że zdania są podzielone i mało konkretne, a może ktoś w przyszłości skorzysta z wiedzy zamieszczonej, a więc:
Green_booy napisał:
no są jeszcze białe włoski, potrzymaj ją tydzień jeszcze i wrzuć fotki to będzie łatwiej powiedzieć ale myśle ze tydzien starczy
@Green_booy co do czasu to sam nie jestem dokładnie pewien ile na oko, co do trichomów tak, są białe i to praktycznie wszystkie, jakbym bardziej orientował się w tym temacie to już nawet po tamtych zdjęciach bym sobie to uświadomił, no ale cóż, zawsze zakładam, że mogę się mylić, dlatego też wolę zapytać innych.
chudyrok napisał:
białe włoski nie sa żadnym wyznacznikiem daty scinki po co piszecie takie rzeczy i chłopaczyna wierzy i głupoty dalej przekazuje. patrz na trichomy lupa x60 czy jakis mikroskop kieszonkowy x100 np.
ja nie raz miałem taką sytuacje ze plant juz przekwitał mówie o af a włoski białe dalej wyrastały a brązowe znikały out wiec pewnie deszcze czy wiatry je obrywały
@chudyrok i masz rację i nie masz na początku napisałeś, że białe włoski, nie są żadnym wyznacznikiem daty ścinki, a potem sam sobie zaprzeczyłeś i powiedziałeś, aby patrzeć na trichomy, dążę do tego, że białe włoski = trichomy o mlecznym zabarwieniu, czyli dające efekt lekkiej fazy przyjemnej w paleniu, a brązowe trichomy = efekt narkotyczny tzw. body high przy ok. 70% "owłosienia" rośliny na brązowo będę ścinał.
Już wiem o co w tym chodzi

, ale dziękuję za pomoc mimo wszystko.
Lupa o dwudziestokrotnym powiększeniu wystarczy tak w ogóle
Polecam kliknąć raz na zdjęcie a potem jeszcze raz, ponieważ jakość jest bez porównania.
fotki:
trichomy, to te małe śnieżnobiałe punkciki, a brązowe długie wystające włoski to "stigma" z tego co pamiętam.
zagadka rozwiązana, myślę, że temat został wytłumaczony wystarczająco i wyczerpany

.
Soon :harvest:.