akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK-47 i White dwarf

Wyszukiwarka Forumowa:

ogrodnik0100

New member
Buchów
0
Witam.Mam Ak-47 i White dwarf dwumiesięczne out i moje pytanko: ile czasu jeszcze je trzymac?,inaczej mowiąc kiedy :harvest:??

---------- Aktualizacja posta 12:33 ---------- Czas poprzedniego posta 12:07 ----------

piesmorderca

Well-known member
Buchów
0
Daj im jeszcze trochę czasu ja też czekam bo z jednym mazarkiem się pośpieszyłem ;/ ale i tak jestem zadowolony a reszcie też daję jeszcze trochę czasu więc z fartem

ogrodnik0100

New member
Buchów
0
ok dzięki.Ja myślę odczekać jeszcze z 2 tygodnie ale proszę o podpowiedzi.

---------- Aktualizacja posta 13:59 ---------- Czas poprzedniego posta 13:38 ----------

---------- Aktualizacja posta 14:02 ---------- Czas poprzedniego posta 13:59 ----------

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
Ciężko powiedzieć ile czasu mu jeszcze potrzeba bo nie wiadomo też jaka będzie pogoda która będzie miała znaczący wpływ na rozwój rośliny, a jeśli chcesz żeby ktoś z nas bardziej ci pomógł to po prostu wrzucaj fotkę planta np. co tydzień i wtedy się oceni, pozdrawiam <lol>

piesmorderca

Well-known member
Buchów
0
Popieram słowa kolegi wstawiaj fotki co jakiś czas a chłopaki na pewno pomogą ;)ja najprawdopodobniej dodam dziś swoje do oceny ;) z Fartem

---------- Aktualizacja posta 14:40 ---------- Czas poprzedniego posta 14:38 ----------

widzę ślimaczki lubią liście u Ciebie ;o

---------- Aktualizacja posta 14:58 ---------- Czas poprzedniego posta 14:40 ----------

a Lst nie robiłeś./??

ogrodnik0100

New member
Buchów
0
LST było.Teraz dziewczyny nie są juz przzywiązane bo przyzwyczaiły się już do pozycji leżącej.:jocolor:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół