akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK 47 x DieselRyder - czas czas czas!

Wyszukiwarka Forumowa:

Hellyea

Member
Buchów
0
Witam czy zdążę jeszcze w tym roku wyhodować kilka sztuk AK 47 x DieselRyder ? w tym tygodniu bym kiełkował? Na stronie sklepu piszą, że od kiełka do plonu 50-60dni.

kissme

Well-known member
Buchów
0
Nikt nie przewidzi pogody przez następne 2 miesiące, jak bd chodował na tarasie ze w zimne dni bd mógł zabrac do domu to wal smiało :spalony:

Hellyea

Member
Buchów
0
w tym problem że to będzie spory kawałek od mojego miejsca zamieszkania. sprawdzilem 16dniową i temperatura w nocy nie powinna spadać poniżej 10 stopni. wg mnei to bedize ywyglądało tak: 3 dni deszczu i zachmurzenia, 4 dni słoneczne.. może jakoś da rade, chyba zaryzykuje.

G

Gość

Guest
w tym problem że to będzie spory kawałek od mojego miejsca zamieszkania. sprawdzilem 16dniową i temperatura w nocy nie powinna spadać poniżej 10 stopni. wg mnei to bedize ywyglądało tak: 3 dni deszczu i zachmurzenia, 4 dni słoneczne.. może jakoś da rade, chyba zaryzykuje.

Ja bym nie ryzykował. Zostaw na następny rok a nie pożałujesz. Co do tej 16 dniowej pogody to pie****enie kotka za pomocą młotka. Te po***y ze stacji meteorologicznych nie potrafią przewidzieć pogody na następny dzień, a co dopiero na 16 dni. Nie wiem jak u Ciebie, ale w moich rejonach jest coraz gorzej. Wczoraj było tylko 6+. Trochę się boje o moje automaty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół