• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK 470 Auto. Czy to już?

Wyszukiwarka Forumowa:

Vespian

New member
Buchów
0
Witam Was wszystkich. Mam pytanie, co do mojego ak470. Wsadzone do ziemi było 23 maja. Sprawa na dzień dzisiejszy wygląda następująco. Nadaje się już do ścinki, czy jeszcze czekać? :harvest: Jest to moja pierwsza przygoda z hodowlą (w zasadzie druga, lecz niestety ak47 zniknęło ze szklarni w pewną noc w niewyjaśnionych okolicznościach ;p) dlatego wybaczcie brak wiedzy w tym temacie.. :)

04.JPG

03.JPG

02.JPG

01.JPG

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
Daj jest jeszcze trochę czasu tak z tydzień, musisz obserwować trichomy (czy brązowieją). Najlepiej jakbyś wrzucił fotkę samych triochomów w makro :p

Vespian

New member
Buchów
0
Oj no niestety jednak się pospieszyłem i stwierdziłem, że już to ścinam. Z resztą no triochomy wyglądały na białe, a bodajże na wiki pisało, że high już wtedy jest ciekawy. Tak więc, noo.. nie mogłem się powstrzymać ;D No i po ścince oczywiście musiałem sobie skosztować mojego produktu, co prawda mikrofala to kiepska opcja, ale mimo to troszkę do niej wrzuciłem. I w sumie efekt po średniej wielkości baciku z posypką tyteksu jest dosyć zadowalający jak dla mnie :spalony: Gorzej wyszło z ilością, no ale trudno. W sumie leciało to sobie praktycznie na samej wodzie, do tego malutka doniczka.. no cóż, w tej kwestii zdecydowanie nawaliłem, no ale początki zawsze są ciężkie. To teraz nic tylko czekać kolejną panienkę :smokee: Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam <shiza>

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
No co ty dajesz :D? Wrzuciłeś palenie do mikrofalówki, tego się nie ucz :p Lepiej byłoby gdybyś zapalił taką świeżynkę, moment i byś przepalił a po chwili byś już coś poczuł, spróbuj tak! No i faktycznie dużo z tego nie masz, ale zdobyłeś już jakieś doświadczenie, pewnie coś zasadzisz na kolejny out i będzie lepiej, a najlepsza jest satysfakcja z tego, że dałeś radę i palisz teraz coś, co sam wyhodowałeś :)

Vespian

New member
Buchów
0
A no w sumie nie narzekam, a drugi, a w zasadzie trzeci automacik już sobie powoli rośnie w szklarni, tylko tym razem muszę bardziej o niego zadbać, zdecydowanie ;D Jutro jakieś tam nawozy dopadnę, będzie troszkę większe to się zrobi jakiś trening i będzie wzór :spalony:

E

Eszterebeszte

Guest
Mikrofala jest do dupy, jak ustawisz za duża temp (jakoś 200 stopni ale mogę się mylić!) wtedy poziom THC znacznie spada, do tego zapach jak i smak jest ohydny! Lepiej poczekać aż wyschnie jak ma wyschnąć, potem w słoik:) No ale masz swoje, cieszysz sie i elegancko, z farcikiem :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół