• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ak47 8 tygodni - ile im zostało?

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Siema. rośliny to ak 47 auto fem. Mają 8 tygodni. jak myslicie ile czasu jeszcze im zostalo? i czy jestescie w stanie ocenic jakiego moge sie spodzieac plonu? pozdro.

ak #1
IMAG0307.jpg

IMAG0316.jpg

IMAG0323.jpg

ak #2
IMAG0305.jpg

IMAG0306.jpg

IMAG0317.jpg

ak #3
IMAG0304.jpg

IMAG0314.jpg

IMAG0321.jpg

:salut:

dany1

Well-known member
Buchów
0
Jak dla mnie to jeszcze 2-3 tyg. przynajmniej. Jeszcze ładnie spuchną<coolpalacz>

IMO z 12 średnio z krzaka powinno wyjść.

Byłoby prościej jakbyś dał coś dla porównania koło krzaka bo ciężko ocenić rozmiar ;P

unnamed

Well-known member
Buchów
0
2 tyg to minimum, mam w podobnym stadium i jak na razie nawet nie myślę o ścince
ps... masz psa ??:lol3:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
jak mogłeś obciąc zdjęcie ... czekałem na kumpla żeby mu pokazać:lol3:pozdro i do zbiorów
ps. chyba przesadzasz z podlewaniem

Buchów
0
jak mogłeś obciąc zdjęcie ... czekałem na kumpla żeby mu pokazać:lol3:pozdro i do zbiorów
ps. chyba przesadzasz z podlewaniem

oj ku**a zwykle niedopatrzenie, wszedl mi w obiektyw :p skupialem sie na czyms innym ;] chcesz to ci na maila wysle jak ci sie tak podobalo:lol3:
a podlewanie jest w normie ale dzieki za uwage.
pozdro<rotfl>

kornik86

Member
Buchów
0
Kup gosciu lupe i obserwuj trichomy , nie stac cie to gdy wloski mandgaryny beda robily sie brazowawe od spodu krzaka do gory gdzies wiecej niz polowa (ciezko wylapac dla poczatkujacych wiec polecam lupe i material do przeczytania na stronie)(poszukaj) widze donice 10L chyba i za malo info one na oucie i in hodowane ?? Jak in jakie oswietlenie i ile czasu naswietlasz kwiaty? napuchna bardziej pod koniec zywota ;) pozdro z tego co widac to nie mysl o scince przez najblizsze 2 3 tyg. No moze na poczatku 3 zacznij sie zastanawiac ... Zreszta ile na wegu ile na flo trzymales ?? Przyprawy jakie stosujesz ??

Buchów
0
Kup gosciu lupe i obserwuj trichomy , nie stac cie to gdy wloski mandgaryny beda robily sie brazowawe od spodu krzaka do gory gdzies wiecej niz polowa (ciezko wylapac dla poczatkujacych wiec polecam lupe i material do przeczytania na stronie)(poszukaj) widze donice 10L chyba i za malo info one na oucie i in hodowane ?? Jak in jakie oswietlenie i ile czasu naswietlasz kwiaty? napuchna bardziej pod koniec zywota ;) pozdro z tego co widac to nie mysl o scince przez najblizsze 2 3 tyg. No moze na poczatku 3 zacznij sie zastanawiac ... Zreszta ile na wegu ile na flo trzymales ?? Przyprawy jakie stosujesz ??

ogarnij sie, popatrz na date posta i nie odkopuj takich starych tematow ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół