Witam
Wysadziłem 3 AK na outa. Na spocie są już 4 Dni ale jednak coś mnie niepokoi
Na moje oko ta jest chyba zdrowa:
Tym zaczynają żółknąć dolne liście
Bardzo bym prosił o wypowiedź i podpowiedź co może być nie tak.
4dni temu podlałem biohumusa(1 korek na 1L wody ) tak poradził mi pewien użytkownik. Przez 3dni nie podlewałem wcale ponieważ przez całe dnie było gorąco a wieczorami była burza więc miały mokro.
Ziemię kupiłem w sklepie ogrodniczym pH 5,5-6,5
Są wkopane w dziurę ok.12L i zasypane ziemią sklepową
dzisiaj podlałem biohumusem (za radą pewnego użytkownika)
Proszę was bardzo o pomoc gdyż jest to moja pierwsza uprawa i nie wiem czy coś się z roślinkami dzieję czy po prostu ja tylko panikuję
:spalony:
Roślinki to AK47 AUTO FEMINIZOWANE F2 z f2seeds.fr.pl
---------- Aktualizacja posta 20:32 ---------- Czas poprzedniego posta 20:31 ----------
Sorki za jakość zdjęć ale robiłem telefonem
---------- Aktualizacja posta 20:38 ---------- Czas poprzedniego posta 20:32 ----------
Aaaa i jeszcze jedno...
Roślinki mam zabezpieczone przed gradem(2dni napie****ał) w taki oto prostacki sposób
Już słyszę jak się śmiejecie ale wolałem je zabezpieczyć jakoś niż przyjść pewnego dnia na spota i się załamać
Prowizorka...
---------- Aktualizacja posta 23:18 ---------- Czas poprzedniego posta 20:38 ----------
Jeszcze jedno małe pytanko...
Czy jak na 16dni od wsadzenia w ziemię nie są one zbyt małe?
Wysadziłem 3 AK na outa. Na spocie są już 4 Dni ale jednak coś mnie niepokoi
Na moje oko ta jest chyba zdrowa:

Tym zaczynają żółknąć dolne liście

Bardzo bym prosił o wypowiedź i podpowiedź co może być nie tak.
4dni temu podlałem biohumusa(1 korek na 1L wody ) tak poradził mi pewien użytkownik. Przez 3dni nie podlewałem wcale ponieważ przez całe dnie było gorąco a wieczorami była burza więc miały mokro.
Ziemię kupiłem w sklepie ogrodniczym pH 5,5-6,5
Są wkopane w dziurę ok.12L i zasypane ziemią sklepową
dzisiaj podlałem biohumusem (za radą pewnego użytkownika)
Proszę was bardzo o pomoc gdyż jest to moja pierwsza uprawa i nie wiem czy coś się z roślinkami dzieję czy po prostu ja tylko panikuję
Roślinki to AK47 AUTO FEMINIZOWANE F2 z f2seeds.fr.pl
---------- Aktualizacja posta 20:32 ---------- Czas poprzedniego posta 20:31 ----------
Sorki za jakość zdjęć ale robiłem telefonem
---------- Aktualizacja posta 20:38 ---------- Czas poprzedniego posta 20:32 ----------
Aaaa i jeszcze jedno...
Roślinki mam zabezpieczone przed gradem(2dni napie****ał) w taki oto prostacki sposób

Już słyszę jak się śmiejecie ale wolałem je zabezpieczyć jakoś niż przyjść pewnego dnia na spota i się załamać
---------- Aktualizacja posta 23:18 ---------- Czas poprzedniego posta 20:38 ----------
Jeszcze jedno małe pytanko...
Czy jak na 16dni od wsadzenia w ziemię nie są one zbyt małe?