Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam, mam pewien problem. opiekuje sie roślinami kumpla, i on twierdził ze kupił feminizowane, jestem początkujący wiec nie wiem co sie dzieje dlaczego inne rośliny są 'normalne' a na jednej są jakies fioletowe kulki...
Jest możliwość że Twój ziomek się nie pomylił ... Dostałem gratisa AK47 niby fem ale pokazał mi jaja świr mam zamiar dodać to zdjęcie bo niby jestem pewien ale muszę popytać chłopaków. Mam wielką nadzieję że się mylę. Napisz skąd zamawiałeś a ja potwierdzę bądź nie
zobaczyłem jakis tydzien temu no moze troche wiecej, nie wiedziałem czy to męski czy zaczyna kwitnąć, ale po tym jak kumpel dzwonił i mówił zebym nic nie wyrywał czasem, bo są femi. Wiec zostawiłem w spokoju wyszedłem dzisiaj no i jest to co jest.
a zamowiłem 10 nasion na HolenderskiSkun, i jedno dostałem gratis, niby też femi. Z tego co czytałem z tym skepem mozna sie dogadać jeżeli chodzi o reklamacje...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.