akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK47 auto - nieudany trening?

Wyszukiwarka Forumowa:

fakerasta

Member
Buchów
0

fakerasta

Member
Buchów
0
chodziło mi o to czy za mocno nie wygiąłem łodyżki bo się nie wygięła tylko pękła chyba w środku zresztą widać na zdjęciu. ? Proszę o jakąś konkretną odpowiedź a nie przesyłanie linka

M

Mr. Edek

Guest
Pewnie, że możesz ją ratować. Albo tak ponaginaj ją sznurkami aby stała sztywno i oczywiście pionowo, możesz też taśmą przezroczystą ją okleić, radziłbym i polecał zakupić w obi (jeżeli masz taki sklep w swoim miejscu zamieszkania) i kupił Asahi Sl - koszt 25ml to 11zł i zrobić z niego oprysk, odstresuje to roślinkę i się pozbiera moim zdaniem.:spalony:

Pampuch

Well-known member
Buchów
1
Tam gdzie Ci się złamała, zrobi się zgrubienie a roślina będzie nadal dobrze rosnąć przy tym będą odsłonietę szczyty.

fakerasta

Member
Buchów
0
usztywniłem kijkiem do szaszłyków :) zobaczymy co dalej :) usztywniłem ale chciałem trening zacząć bo i tak to jest dość wysoka roślinka i jak widać na zdjęciu pękła łodyżka , teraz puki nie zrośnie się tam to chyba nie mogę jej trenować? Jest to moja pierwsza roślina, dlatego ją tym treningiem tak uszkodziłem, bo nie wiedziałem jak dokładnie trzeba ją wyginać i przesadziłem i pękło :(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół