• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK47 Disel kiedy scinka

Wyszukiwarka Forumowa:

1zalegalem

Member
Buchów
0
Mam 3 podopieczne , wrzucam zdjecia 2 z nich:
displayimage.php
[/url][/IMG]
displayimage.php
[/url][/IMG]
displayimage.php
[/url][/IMG]
To jest ak47 af po moim treningu;p kielkowane byly pod koniec kwietnia, a na spocie byla tak 7/8 maja. Moglibyście mi pomoc i powiedziec ile jeszcze do scinki i ile suszu moze z niego byc:bounce: z gory dzieki ;)
displayimage.php
[/url][/IMG]

displayimage.php
[/url][/IMG]
Sory za jakos 2 ostatnich zdjec ale nie dostrzeglem na spocie ze sa niewyrazne:p wiec tak te 3 ostatnie zdjecia to disel af wykielkowany i posadzony w tym samym okresie co ak. Do niego ponawiam pytania wczesniej juz wymienione:):jaraczz:

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Parę brązowych włosków już się tam pojawiło, lecz to jeszcze za mało, jak panny bd miały ok 80% brązowych włosków to ścinka, wrzuć macro zdjęcia szczytów z obecnej chwili ktoś oceni jak to wygląda. Sam mam tą odmianę wiec jestem ciekaw ile z tego będzie palonka, koniecznie napisz ile suchego ! lecisz z fartem do końca, i zapraszam do mnie <coolpalacz>

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Parę brązowych włosków już się tam pojawiło, lecz to jeszcze za mało, jak panny bd miały ok 80% brązowych włosków to ścinka, wrzuć macro zdjęcia szczytów z obecnej chwili ktoś oceni jak to wygląda. Sam mam tą odmianę wiec jestem ciekaw ile z tego będzie palonka, koniecznie napisz ile suchego ! lecisz z fartem do końca, i zapraszam do mnie <coolpalacz>

80% trychomów !

Jak wyglądają trychomy jest na forum, w dziale "kiedy ścinać".

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
pogoda hm z 2-4 max za dlugo sie chyba nieda smak lepsiejszy

---------- Aktualizacja posta 23:34 ---------- Czas poprzedniego posta 23:33 ----------

kwiato drzewo drzewo na koniec poteznieje kwiat opada tak z filozofi:zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół