• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

AK47 kiedy ścina; facet czy baba

Wyszukiwarka Forumowa:
J

jaca84

Guest
ak47 - kiedy ścina

facet czy baba? czy jeszcze nie da rady rozpoznać?

UPS dopiero zoorientoałem się, że to IN, proszę o przeniesienie do OUT

big skun

Banned
Buchów
0
jak chcesz to mozesz scinac ale zalezy jakie palonko lubisz jak zabijake zmulacza to czekaj az trihomy zrobia sie bursztynowe a pokaz lepsze zdjecie tej drogiej bo slaba jakosc i jedno zdjecie jest za blisko zrobione a drogie zy daleko.POZDRO!:smokee:

J

jaca84

Guest
Poszło pod kosę w piątek. Nie wyszło dużo, nie ważyłem ale myślę, że coś koło 10g. Bardzo mocno pachniał, wziąłem w woreczek (było w kieszeni) przyszedłem do kumpli to od razu czuli, że mam. Każdy stwierdził, że dobry shit, mocny, haj wesoły. Teraz mam pytanie, paliliśmy w jeden dzień - ziele suszone w mikrofali, każdy brechtał się jak głupi, następny dzień ziele suszone na słoneczku i troche suszarką do włosów i haj inny; na początku mocny kop, że z nóg zwalało, później stopniowo puszczało i do wesołości ( tyle, że mniej niż wcześniejszego dnia).
Skąd się bierze taka duża różnica w działaniu? Ta sama roślina, testerzy - te same osoby, tylko/aż inna metoda suszenia.

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Jeśli chcesz poczuć prawdziwa moc swojego stafu to niech samo sobie poschnie w ciemnym miejscu.
Suszenie na słońcu WTF? skąd wy bierzecie takie pomysły:zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół