• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AK47 x C99 AF

Wyszukiwarka Forumowa:

mickeh

Member
Buchów
0
Witam,
A wiec chcialem sie dzisiaj z Wami podzielic informacjami na temat tej roslinki. Oczywiscie jest ona z mojego wlasnego ogrodu
Nie widzialem nigdzie sr tej odmiany dlatego sie troche pomecze. :p
Palenie nie jest jakims upie****aczem, jak dla mnie to jest typowo za***isty sativkowy high, ktory trzyma Cie od pierwszego blunta, az do samego konca. Typowa euforia, slowotok, mnóstwo pompy i relaksu. Jest idealny na porannego jointa, nie siada mocno na oczy, a kazda czynnosc ktora wykonujesz jest w rodzaju `twojej misji` haha :D Bania schodzi Ci i `trach` - nie ma nic jakbys nie palil, nie jestes zmeczony, nie jestes senny, a wrecz masz dalsza chec do dzialania :) Jezeli chodzi o sama roslinke, topki slabo zbite. Suszyla sie prawie 6 dni, kruszy sie bardzo fajnie. Wiekszych problemow na veg i flo mi nie sprawily. Smak jest owocowy, zapach przy flow k***i ostro cytryna. Podczac curringu smierdzi typowym zielskiem. :jocolor:

-Smak --- 9 bardzo dobry
-Zapach --- 8 moglby pachniec do konca cytrusem :)
-Moc --- 7 troche moglby byc mocniejszy
-Działanie ---- 9 idealne na rano.

Kilka fotek topka.

Ostatnia edycja:

Estevez

Well-known member
Buchów
0
mocy nie sprawdzisz po 6-dniowym suszeniu, weż włóż do pudełka lub słoika, to co ci zostało, i zamknij, otwieraj raz dziennie na godzine, przez miesiąc tak, po czym zapal, zobaczysz róznice w mocy:smokee:

Immortal

Well-known member
Buchów
0
Ja dostałem w prezencie parę g palonka prosto z krzaka.
Suszyłem dosyć krótko jakoś tak na łapu capu. Spaliłem jedną lufę i byłem zawiedziony, jakoś tak niby fajne ale kompletnie bez szału.
Robię teraz curring reszty. Wczoraj wziąłem jedno nabicie i knock-out.
Niesamowita transformacja. Nie wierzyłem że tak wiele daje porządne suszenie i curring, ale teraz wiem że to podstawa. Chociaż na własnych plantach nie sprawdzę nigdy bo nie mam warunków ... :(

mickeh

Member
Buchów
0
mocy nie sprawdzisz po 6-dniowym suszeniu, weż włóż do pudełka lub słoika, to co ci zostało, i zamknij, otwieraj raz dziennie na godzine, przez miesiąc tak, po czym zapal, zobaczysz róznice w mocy:smokee:

6 dni lezalo jak pierwszy raz zapalilem, teraz ma juz kolo 3 tygodni i raczej duzo sie nie zmienilo. Mozliwe, ze nie widze roznicy, bo caly czas to smole : )
odloze czesc palenia do innego sloja i porownam : )

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół