• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ak47AF, Northern Light AF

Wyszukiwarka Forumowa:

Drako

New member
Buchów
0
Witam!
Mam pare pytań do mojej hodowli na wstępie przepraszam za moje pytania, to moja pierwsza uprawa i dostaje mętliku juz od czytania artykułów:D
Roślinki byly ciągle na parapecie, chcialem je wyrzucić już tydzien temu na outdoor, ale pogoda nie pozwalała;/ z dnia na dzien przekładalem wypad... WIem ze dawno powinny byc przesadzone ale nie chciałem przesadzać do doniczki większej bo zamierzałem od razu walnąć na spota i dupa ;/ Teraz ma sie wypogodzic wiec jutro je daje na miejscówkę

1. Pierwsze co myślicie czy w ogóle dojdą mi roślinki? mają 12 dni, większa to (chyba) Ak47AF, mniejsza Northern Light AF
2. Ile jeszcze mniej wiecej poczekac z Biohumusem?
3. Czy konieczne jest przesadzanie przed wschodem albo po zachodzie? Bo gdzieś tak czytałem.

Załączam foty:
displayimage.php
[/url][/IMG]

Szczerze mówiąc plonów sie nie spodziewam xD ALe za to jakies doświadczenie nabiore bo hodowanie mi sie podoba :thumleft: Prosze być wyrozumiałym i dzięki z góry

---------- Aktualizacja posta 10:01 ---------- Czas poprzedniego posta 09:56 ----------

Tu macie większe zdjęcia dodam jeszcze ze prawie w ogóle słońca nie miały :<

<center> </center>

<center> </center>

<center> </center>

karaska

Well-known member
Buchów
0
1. Pierwsze co myślicie czy w ogóle dojdą mi roślinki? mają 12 dni, większa to (chyba) Ak47AF, mniejsza Northern Light AF

Zawsze ku**a każdy automat dochodzi. Kto rozplenił taki mit o dochodzeniu roślin?

2. Ile jeszcze mniej wiecej poczekac z Biohumusem?

Nic

3. Czy konieczne jest przesadzanie przed wschodem albo po zachodzie? Bo gdzieś tak czytałem.

Koniecznie to owiń sobie te swoje "donice" taśmą klejącą albo oklej je pazłotkiem żeby światło nie dochodziło do korzeni.

Drako

New member
Buchów
0
Odp

Dzieki wielkie poprawiłeś mi humor:smokee: Dzieki za rade tez o tym myslalem ze może to być szkodliwe, Pozdro:)

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
wysadz to na out,

niewiem jakiej akurat produkcji masz Ty pestki NL, ale ta odmiana bardzo ładnie rośnie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół