• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ak47xHindu Kush AF i parapet

Wyszukiwarka Forumowa:

vatras6

New member
Buchów
0
Witam.
Dostałem od dobrego ziomka 25 nasionek Ak47xHindu Kush af, 90% poszło na out i dawno już zostało skopcone<shiza>. 3 tyg tem wpadłem na pomysł posadzenia jednego krzaka w domciu (blok, 1 pietro). Roślina wygląda tak(foto zrobione dzisiaj):
20120812_006.jpg
20120812_005.jpg

20120812_004.jpg

Jest na lst od 2 dni i wygląda coraz lepiej(jak na parapet), podlewam ją humvitem eko. Słońce ma jakieś 6h dziennie i teraz moje pytanie jak moge jej pomóc aby plony były lepsze(nie licze na fajerwerki)? Budżet jaki posiadam to 100-120 zł. Out odpada z racji niuchaczy zapie****ających po lesie w celu za***ania krzaka:sunny:.

Mjlove

Well-known member
Buchów
0
w tym budzecie to z palcem w nosie kup 2 ziarna i w boxa bo tyle ci wystarczy zeby go utrzymac
A co do tego to ewentualnie nawozy na kwitnienie albo rippen.

vatras6

New member
Buchów
0
Co do boxa to jedyna opcje jaką mam to szafka wys 45cm, podstawa 30 na 36. A nowych pestek nie chce kupowac chce coś wyciągnąc z tego maleństwa.

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Nie rób sobie przypału,bo jeżeli by podrósł i nadal był na parapecie to wiadomo..

Ostatnia edycja:

NewHope

Well-known member
Buchów
0
już nie mówiąc o tym,że na af nie robi sie LST
:zombi:

W kolejnym poscie o tym piszesz :/ A dla czego sie nie robi ? Bo sie stresuja ? Jak wiadomo AF potrzebuja duzo swiatla. Nie mozna ich fimowac bo to zaburzy ich wzrost ktory jest krotki bo sie zestresuja. Ale jak sama nazwa LST wskzuje low stress training. Jedyny trening wskazany dla AF'ow poniewaz ich nie stresuje i nie zatrzymuja sie w rozwoju! :pl: Wiec o czym Ty kolego mowisz? :] <peace>

No dobra z tym,mi korki popaliło.Dzięki za ogarnięcie :sunny:

Spoko, spoko. Nie dalem negatywa, bo Lepiej wytlumaczyc zebys pozniej wiedzial i nie wprowadzal pozniej w blad i dla tego ze chyba jeszcze nie moge :sunny:

Ostatnia edycja:

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
No dobra z tym,mi korki popaliło.Dzięki za ogarnięcie :sunny:

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Tego akurat tematu nie widziałem,zwracam honor.Kolega miał lowridera jakiś czas temu rósł mu na parapecie i słabo to wyszło.Niespodziewałem się,że takie coś można osiągnąć

D

Dziobak

Guest
No ładnie Ci rośnie. Zaczyna nawet kwitnąć. Ja na Twoim miejscu kupiłbym jakiś nawóz na flo. Podobno dobry Pk13/14.

Jak tak dalej pójdzie, to na pewno coś zbierzesz. Powodzenia :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół