akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Akcja Młody Hasz Rolnik II (projekt nie jest współfinansowany ze środków UE)

Wyszukiwarka Forumowa:

RybaOgrodnik

*bulbulbul*
Buchów
1,637
Odznaki
8
Witam! :tiphat:

Ryba zgłasza się na ochotnika, tutaj są linki do moich fotorelacji:
Sezon 1 out-

Sezon 2 out-
Jest też trzecia "patofotorelacja" indoor, nie warta uwagi ale takowa (niestety)istnieje.

Moja ulubiona fotka plonu S6 z zeszłego sezonu (oczywiście możliwa dzięki dofinansowaniu 😁)
20251013_212937.jpg

Kwota dofinansowania nie jest ważna, jakakolwiek pomoc będzie doceniona.
Co do odmian to podoba mi się bardzo viking hammer, fast black dog od hideandseed. Zawsze marzyłem też o nasionach GGS ale w każdym sklepie znajdującym się na forum znajdę coś wartego uwagi, cały czas testuje co mi pasuje bardziej a co mniej. Wszystkie nasionka polecą na out.
Super akcja, Ryba pozdrawia! :tiphat:

Ostatnia edycja:

narratorjack

Active member
Buchów
182
Odznaki
1
Po pierwszych zmaganiach z automatem, czas na foto więc zgłosić chciałem się i ja.
Myślałem o tej linii od kiedy wyszła, Trailer Park Boys – Ricky’s Hash Plant od Brothers Grimm Seeds
ale niestety, znalazłem je tylko u pana pestki i taniesianie więc w obu przypadkach pudło. A szkoda.
Oprócz tej serii na myśli miałem również Grzech Grow Seeds, jak się uda to będę losował z praktycznie wszystkich gatunków indoor. Nie więcej niż 1 pestkę zmieszczę w 1 fotorelację na raz.
1777470613622-5-1777470663675.jpg

SwieżakDE

Well-known member
Buchów
774
Kto jeszcze potrzebuje nasion? Korzystajcie pókim dobry

Jeżeli problemem nie jest to, że wystartuje dopiero za 4 miesiące (aktualnie boxy zapełnione), to chętnie też coś wyżebram. Mam dwie fotorelacje za sobą i właśnie wystartowałem z kolejnymi dwoma (dokupiłem drugi box 1m2, więc będzie większe zapotrzebowanie na pestki 🙈).

Chętnie przetestował bym więcej odmian od Barney’s

IMG_5107.jpg

IMG_5167.jpg

narratorjack

Active member
Buchów
182
Odznaki
1
gatunków indoor. Nie więcej niż 1 pestkę zmieszczę w 1 fotorelację na raz.
Upały raczej uniemożliwią mi poprowadzenie fotorelacji indoor nie wcześniej niż start w jesień. Za to z chęcią zabiorę się za pierwszy sezon out również Grzech Grow Seeds.

Amator botaniki

Active member
Buchów
73
Niech łaska Pana spłynie na @Pechy.pl, @delavega, administrację forum i wszystkich zaangażowanych w tę akcję.
Przez góry i doliny dotarły do mnie prezenty.
Jest Apollo F1 i Epsilon F1 jako gwóźdź programu, do tego kilka fajnych indyjek i sativek i oczywiście gadżety.
Dziękuje pięknie i do zobaczenia na relacjach.
Na długo jestem zaopatrzony :dancee:
_1600426.jpg

_1600427.jpg

_1600425.jpg

Satvara

Well-known member
Buchów
336
Siema! To moze i ja tez sprobuje :) Ostatnimi czasy malo co sie udzielalem w tematach, ale caly czas jestem obecny, obserwuje i doceniam buchem robote zalogi. Mialem robic przerwe conajmniej do jesieni, ale mnie juz ch.. strzela jak nic nie brzęczy 😂

Do tej pory 2 dokonczone relki na forum z automatami. W sumie do tej pory lecialy same auto w boxie. Tymrazem chce sprobowac swoich sil na sezonach i zobaczyc jak to jest. Na pewno bede chcial testowac pestki od Barney'sFarm, a dokladniej odmiane Laughing Buddha. Mysle, ze tyle odemnie. Pozdro!

Linki do relacji:

Nie jestem dobrym fotografem, ale wedlug mnie moim najlepszym i najbardziej sentymentalnym zdjeciem bedzie pierwszy plant prowadzony od A do Z 🥲😅

1000018548.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół