- Buchów
- 1,637
- Odznaki
- 8
Witam! 
Ryba zgłasza się na ochotnika, tutaj są linki do moich fotorelacji:
Sezon 1 out-
forum.haszysz.com
Sezon 2 out-
forum.haszysz.com
Jest też trzecia "patofotorelacja" indoor, nie warta uwagi ale takowa (niestety)istnieje.
Moja ulubiona fotka plonu S6 z zeszłego sezonu (oczywiście możliwa dzięki dofinansowaniu
)
Kwota dofinansowania nie jest ważna, jakakolwiek pomoc będzie doceniona.
Co do odmian to podoba mi się bardzo viking hammer, fast black dog od hideandseed. Zawsze marzyłem też o nasionach GGS ale w każdym sklepie znajdującym się na forum znajdę coś wartego uwagi, cały czas testuje co mi pasuje bardziej a co mniej. Wszystkie nasionka polecą na out.
Super akcja, Ryba pozdrawia!

Ryba zgłasza się na ochotnika, tutaj są linki do moich fotorelacji:
Sezon 1 out-
Zielony człowiek w zielonym temacie - REGI
Siema! Jako, że jestem całkowicie nowy i zielony w tym temacie to nie sądziłem, że cokolwiek mi wyjdzie. Dlatego wrzucam fotorelke teraz kiedy wiem, że roślinki jako tako wyrosły i dotrwały do tego momentu :LOL: Ziemia: Spotowa mieszana z dolomitem i perlitem Nawozy: gnojówka z pokrzywy...
Sezon 2 out-
Rybne Ogrody po blantach
Pierwsze foty to rosliny ciachniete przez mróz, czy jakaś choroba ? Również chciałbym wiedzieć :LOL: Ogólnie to od początku sierpnia te #1 już lekko chorowały.
Moja ulubiona fotka plonu S6 z zeszłego sezonu (oczywiście możliwa dzięki dofinansowaniu
Kwota dofinansowania nie jest ważna, jakakolwiek pomoc będzie doceniona.
Co do odmian to podoba mi się bardzo viking hammer, fast black dog od hideandseed. Zawsze marzyłem też o nasionach GGS ale w każdym sklepie znajdującym się na forum znajdę coś wartego uwagi, cały czas testuje co mi pasuje bardziej a co mniej. Wszystkie nasionka polecą na out.
Super akcja, Ryba pozdrawia!

Ostatnia edycja: