• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Akcja Młody Hasz Rolnik (projekt nie jest współfinansowany ze środków UE)

Wyszukiwarka Forumowa:

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,562
Odznaki
4
hemeuro.jpg

Akcja Młody Hasz Rolnik jest kierowana do świeżych użytkowników, ale chodzi o staż fotorelacyjny. Jeśli masz jedną (max dwie) zakończoną fotorelację lub w zaawansowanym flo, a już snujesz plany na kolejny grow... Złóż wniosek :) Forum sfinansuje zakup nasion pod Twój projekt!

Zasady są proste:
  • masz na koncie 1-2 fotorelacje (zakończone lub w zaawansowanym flo). Użytkownicy z większą ilością relek nie biorą udziału!​
  • wrzucasz tu jedną, wg Ciebie najlepszą fotkę pochodzącą z Twojej fotorelacji​
  • piszesz krótki (max 5-6 zdań) opis planów na kolejny grow (w tym jakie odmiany, jakiego producenta Cię interesują) i ile orientacyjnie +/- potrzebujesz na zakup pestek​
...to wszystko! Wniosek złożony. Teraz musisz tylko czekać na rozpatrzenie. Nabór wniosków prowadzimy do 14 lutego 💋
Nie ma limitów kwotowych, nie ustalamy maksymalnej liczby uczestników. Autorzy wniosków, które zostaną rozpatrzone pozytywnie otrzymają bony do seedshopów obecnych na forum.

Jedyny warunek: wykiełkowanie nasion w terminie do 4 miesięcy po ich otrzymaniu.
...i rzecz jasna uprawa musi być prowadzona w kraju którym jest to legalne ale o tym chyba nie musimy mówić! ;)

Zapraszamy!

Ostatnia edycja:

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,562
Odznaki
4
Jeśli ktoś z Was przegląda regularnie fotorelacje i kojarzy takiego użytkownika, który się łapie do programu to śmiało dawajcie mu znać!

RickK

O T h C
Buchów
1,001
Odznaki
6
Dzień Dobry, słowem wstępu chce powiedzieć, że to naprawdę świetna inicjatywa i wyciągnięcie pomocnej ręki w stronę hodowców, którzy dopiero nabierają doświadczenia w uprawie.
W Zeszłoroczny sezon outdoorowy przeprowadziłem swoją pierwszą fotorelację.

#RazemPonadKilla; czyli Projekt Dżungla 2024, a o to jedno ze zdjęć do których chętnie wracam w zimowe wieczory, żeby poczuć nieco nostalgii.
Jak wielu mogło zauważyć, aktualnie prowadzę fotorelację indoor i to na niej chciałbym skupić swoją uwagę w Projekcie AMHR. Od dłuższego czasu moją uwagę przykuwają nasiona Barney's Farm, a mianowicie kilka z tych odmian:
BISCOTTI STRAIN
GARLIC COOKIES
WEDDING CAKE
BUBBA KUSH
Dowolna ilość nasion, by mnie zadowoliła, nie podam konkretnej ilości, ponieważ orientuję sie w cenach takowych strainów. Trochę się rozpisałem, więc myślę że to dobry moment żeby zakończyć. Dziękuję i powodzenia przyszłym uczestnikom projektu.

Perliczka

Well-known member
Buchów
1,573
@Perliczka i @LordKrzaczeK wy chyba też się łapiecie. Niedługo out także....
Może i się łapie ale nie będę naciągał forum jak już coś coś tam mam odłożone na outa, zresztą zapowiada się skromnie w tym roku.
Ale z tego co kojarze @curatio i @turkuć powinni się łapać i fajnie się pokazali w zeszłym roku.

Buchów
950
Odznaki
5
Witam,
Zgłaszam się, głupio by było nie skorzystać z tak zacnej inicjatywy jaką jest Akcja Młody Hasz Rolnik.
Planuję ruszyć z kopyta z Automatami w tegorocznym sezonie Outdoorowym,Celuję w różnorodność.
Rok temu miałem okazję stestować parę Auto od Quakemind i zrobiły Elegancko robotę Ilościowo jak i jakościowo.
Testowane były :

Lemonade OG
Mango Haze
Strawberry Haze

Widziałem że mają duży wybór na sklepie, a mi osobiście mega pasują owocowe odmiany.

Podziękowania dla Organizatorów za możliwość rozwoju, Powodzonka dla Wszystkich uczestników :)

Ostatnia edycja:

doctor420

Well-known member
Buchów
469
Siemanko zgłaszam się ;) aż żal nie skorzystać z takiej inicjatywy.
W połowie marca ruszam z boxem 4.5m² chcialbym posadzić w nim 20x candy candy od cookies seeds i 20x lemon cherry sherb również od cookies seeds. Dostałem kiedyś na testy dirty Diana od cookies seeds i było sztos jakościowo tylko mało ilościowo, odnośnie lemon cherry sherb miałem okazję próbować z indora i robi robotę i jakościowo i ilościowo stąd mój wybór na cookies seeds.
Dzięki za możliwość wzięcia udziału i szacun za inicjatywę.
Pozdro
IMG_20250202_222622.jpg

RybaOgrodnik

Well-known member
Buchów
352
Odznaki
4
Siema! :tiphat:

Zgłaszam się do projektu ponieważ muszę spróbować i dowiedzieć się czy jestem godzien. :oczy:

Za sobą mam pierwszą fotorelację out:

Oraz in w trakcie:

Mimo tego, że idzie...
...No, czołga się to jakoś średnio to cały czas się uczę oraz nie tracę chęci, ponieważ niesamowicie podoba mi się uprawa tej rośliny.

Co do planów (ma być luźno RPK! :LOL:) na przyszły sezon, jeden ogródek mam z poprzedniego sezonu oraz dwa, może trzy miejsca na oku.
Co do odmiany to upodobałem sobie
Serious 6 - Serious Seeds

Dziękuję organizatorom oraz trzymam kciuki za innych uczestników.

Na koniec moja ulubiona fotka
Purple Cookies:​
20240929_173739.jpg

Pozdrawiam serdecznie oraz miłego dnia/nocy/wieczorka życzę!
:tiphat:

Mary-jan

Well-known member
Buchów
278
Witam,
Zgłoszę się i ja, świetna akcja dla młodych biedaków.
Jestem w trakcie swojej pierwszej fotorelacji i chętnie zrobiłbym kolejną, to motywujące 😉

Jeśli się załapie to spróbowałbym znowu tych samych genów co w tej relce czyli B45 by Booba od Sillentseeds, potrzebowałbym około 10-12 pestek

saume

Well-known member
Buchów
226
A wiec i ja wezme udzial w tym projekcie :D
Obecnie mam na forum 2 fotorelacje, 1xAutomat Soil i 1 Hydro. W hydro teraz tez wlecial kolejna pestka automat bo tylko takie obecnie posiadam xD, jak kupowalem to czytalem, ze automaty maja byc latwe itd, ale chyba jednak nie dokonca. Troche mi tez przeszkadza ze nie mozna kontrolowac dlugosci wegu i teraz chcialem na next grow'a kupic femki sezonowane.
Plan na kolejne grow to bedzie znowu hydro i ziemia. Co do pestek to szczerze nie wybralem ktore bede chcial sadzic, bede musial przejrzec obecne fotorelacje i wybrac takie ktore maja mocno oszronione kwiaty.

Obecna uprawa w ziemi: https://forum.haszysz.com/threads/0-49m2-marshydro-140w-auto-blueberry.135308/
Uprawa hydro: https://forum.haszysz.com/threads/0-49m2-1st-hydro-mimosa-x-orange-punch.135307/#post-1888721

image_2025-02-04_180530635.png

zielonywtemacie420

Well-known member
Buchów
213
Siemanko perliczka dał mi znać o tej inicjatywie swoją drogą bardzo mi się podoba i fajny ruch z strony sklepów oraz samych założycieli administratorów
Do sedna
Sezon 2025 planuje 50 fastow oraz trochę automatów 20 fastow mam już odłożone część z nich jest od Grzesia planuje zacząć kiełkowanie 10 kwietnia . I co najważniejsze skończyć bez przypału a do tego przeprowadzić dla was fotorelacje co by eko mógł pośmiać
😆

Co do odmian nie pamiętam od kogo to fotorelacja była ale Zkittlez fast od Dutch genetics mi się spodobał dał fajny plon oraz fajną jakośc przynajmniej tak zostało to udokumentowane
Tak więc jaki tam fundusz się na te nasionka znajdzie to bym przygarnął (bez przesady)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół