nasiona marihuany

ALE TO FIRUM JEST PO***ANE ku**a MAC PO***ANI

Wyszukiwarka Forumowa:
A

afghani

Guest
ku**a PRZED CHWILOM DAŁEM TEM ku**a NA TEM ZARUWKI HPS 600W ku**a I JAKIS PO***ANY MODERATOR W***AŁ TEN TEMAT DO KOSZA ku**a SYW I BURDEL NA TYM FORUM ku**a MAC ku**a CZY NIE MOZECIE ZROZUMIEC ZE ku**a OCZEKIWAŁEM NA ODPOWIEDZ BO NA TYM ******m FORUM NIE ZNALAZŁEM NA TEMAT SKLEPUW INTERNETOWYCH Z ZARUWKAMI 600W JA pie***le NA TYM FORUM TO SOM ŁADNIE PO***ANI MODY NIE OBRAZAJAC BOGUSIKA BO RESZTA TO ku**a DNO KAZDEGO JADOM ku**a MAC CO ZA FORUM :smurfin:

:smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin: :smurfin:

B

blancik

Guest
afghani, ale ty jesteś CYMBAŁ :pl:

Sa adresy sklepów, więc jeszcze raz poszukaj a znajdziesz, a jak w tych sklepach nie ma akurat to rusz caban i pomyśl o poszukaniu poprzez google.

Pacan :neutral:

I na drugi raz uważaj co piszesz, bo sam siebie nazwaleś w tym momencie po***anym.

PS.
I nie licz na kogoś z tego forum że cie wydyma, jak to zasugerowaleś ostatnimi emotami hehe...

Znajdz se lepiej jakieś forum z po***anymi pedalami, tam ci zadnego postu nie usuną, no chyba ze zapie****isz im temat o lampie "600"

G

Green

Guest
hehehe kolejne zawiedzione i zbulwersowane dziecko ktore nie uzyskalo odpowiedzi na zadane pytanie wynikiem czego jest gleboka flustracja
pozdr.

a i oczywiscie KOSZ

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
odrazu ban powinien być, odrazu!

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
k****** PRZED CHWILOM DAŁEM TEM k****** NA TEM ZARUWKI HPS 600W k****** I JAKIS poj**** MODERATOR W***AŁ TEN TEMAT DO KOSZA k****** SYW I BURDEL NA TYM FORUM k****** MAC k****** CZY NIE MOZECIE ZROZUMIEC ZE k****** OCZEKIWAŁEM NA ODPOWIEDZ BO NA TYM je**** FORUM NIE ZNALAZŁEM NA TEMAT SKLEPUW INTERNETOWYCH Z ZARUWKAMI 600W JA pier******** NA TYM FORUM TO SOM ŁADNIE PO***ANI MODY NIE OBRAZAJAC BOGUSIKA BO RESZTA TO k****** DNO KAZDEGO JADOM k****** MAC CO ZA FORUM :smurfin:
niech ktos wlepia warny za ortografy... ku.rwicy dostaje jak widze jak takie cos rzuca ortami jak gownem po polu. Od pluga cie idioto oderwali?

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
afghani napisał:
k****** PRZED CHWILOM DAŁEM TEM k****** NA TEM ZARUWKI HPS 600W k****** I JAKIS poj**** MODERATOR W***AŁ TEN TEMAT DO KOSZA k****** SYW I BURDEL NA TYM FORUM k****** MAC k****** CZY NIE MOZECIE ZROZUMIEC ZE k****** OCZEKIWAŁEM NA ODPOWIEDZ BO NA TYM je**** FORUM NIE ZNALAZŁEM NA TEMAT SKLEPUW INTERNETOWYCH Z ZARUWKAMI 600W JA pier******** NA TYM FORUM TO SOM ŁADNIE PO***ANI MODY NIE OBRAZAJAC BOGUSIKA BO RESZTA TO k****** DNO KAZDEGO JADOM k****** MAC CO ZA FORUM
nawet dobze nikomu pojechac nie umiesz!samym uzywaniem slowa"k u r w a" nic nie wnosisz!!naucz sie najpeir normalnie pisac!i bynajmniej mowa o samej ortografi!i pozatym kretynie nikogo tu nie obchodzi i ze ty oczekiwales na odpowiedz bo ci sie tak podobalo!ty tutaj nie rzadzisz i pretensje mozesz miec tylko i wylacznie do wlasnej glupoty!
czy tu jest burdel??wlasnie sam idioto zrobiles w tym momecie!wiec jak ci nie pasuje to wypie****aj stad!!bo w ta du*e co wystawiasz zeby cie ktos zapiol to wepchne ci kij od miotly tak gleboko ze ci zeby od srodka wybije!!

maxdil

Active member
Buchów
0
BO***ANY I JUZ :farao: :farao: go w piz*u.pedala malego za***anego w obie dziury

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół