nasiona marihuany

Ale za***

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Raz

Guest
Witam wszystkich użytkowników
Wczoraj miałem okazje palić wspaniały materiał po którym byłem nawet dobrze za***any.
Spaliliśmy z koleszką 1/2, był to podobno natural z łęcznej. Nie wiem ale dawno tak się nie upaliłem.
Chciałbym mieć okazje ponownego testu tego sprzętu, dlatego pragnę abyście wy szanowni użytkownicy rozpoznali odmianę tego wspaniałego materiału gdyż mam chęć na uprawe tej odmiany.
Opis:
Kolor był taki jasnozielony, zapach podchodził pod zapach pokrzyw, żadnych innych różnic chyba nie dostrzegłem, a napewno nie pamietam.
Czy taki opis wystarczy? wiem że to nie dużo, ale nic więcej raczej nie moge opisać.
Pozdrawiam

B

blancik

Guest
Tego już napewno się nie dowiesz. Szkoda napewno ale tak to już niestety jest. Elooo

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
tego to nawet najstarsi indianie nie wiedza

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Raz napisał:
Witam wszystkich użytkowników
Wczoraj miałem okazje palić wspaniały materiał po którym byłem nawet dobrze za***any.
Spaliliśmy z koleszką 1/2, był to podobno natural z łęcznej. Nie wiem ale dawno tak się nie upaliłem.
Chciałbym mieć okazje ponownego testu tego sprzętu, dlatego pragnę abyście wy szanowni użytkownicy rozpoznali odmianę tego wspaniałego materiału gdyż mam chęć na uprawe tej odmiany.
Opis:
Kolor był taki jasnozielony, zapach podchodził pod zapach pokrzyw, żadnych innych różnic chyba nie dostrzegłem, a napewno nie pamietam.
Czy taki opis wystarczy? wiem że to nie dużo, ale nic więcej raczej nie moge opisać.
Pozdrawiam
hehe to zarcik?? oczywiscie ze nikt po takim opisie ci niepowie!! powiem ci mialem browar co pachnial chmielem i byl koloru jasno brazowego!!powiedzcie mi co ty bylo za piwo!!nikt mi niepowie bo odrazu nasuwa sie 1/3 wszystkich marek,rodzajow ktorych sa tysiace!!sqn z jednego i tego samego gatunku moze wygladac ruznie w zaleznie jakie mial geny i jak byl chodowany!

R

Rider

Guest
durielek napisał:
powiem ci mialem browar co pachnial chmielem i byl koloru jasno brazowego!!powiedzcie mi co ty bylo za piwo!!

To był dog in the fog

Raz napisał:

pokrzywa lol

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Predazzo napisał:
durielek napisał/a:
powiem ci mialem browar co pachnial chmielem i byl koloru jasno brazowego!!powiedzcie mi co ty bylo za piwo!!

To był dog in the fog
wcale nie bo tyskie!!:p

R

Raz

Guest
ku**a nie wiedziałem
myślałem że każda(a przynajmniej większość)odmiana ma charakterystyczny dla siebie zapach, sądziłem że da się to rozpoznać
Predazzo napisał:
To był dog in the fog
i hu*a się znasz
Predazzo napisał:
pokrzywa lol
łoł ale żart, odróżnie pokrzywe od skuna
durielek napisał:
rodzajow ktorych sa tysiace
V.I.P z biedronki ma unikalny smak i aromat

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół