• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Allegro czy sie oplaca?

Wyszukiwarka Forumowa:

harnas1

Member
Buchów
0
Witam wiem ze tematow juz bylo wiele ale sam musze napisac, czy ktos ryzykuje i bierze rzeczy z allegro do uprawy pomidorkow? boxy doniczki hpsy ?
Wiem ze sa bezpieczni sprzedawcy jak np firma asymilator sam bralem i bez problemow a czy ktos bral od uzytkownika losportieros ? oferuje bardzo dobre boxy w promocyjnych cenach czy mial ktos z nim problemy?

NoN@me

Well-known member
Buchów
0
allegro to bardzo dobry serwis bez roznicy czy kupiuje boxa czy telewizor
Sprawdzaj komentarze tym sie ogolnie sugeruj

Demented.

Well-known member
Buchów
0
jemu chodzi o ocene przypału związanego z kupnem sprzętu do uprawy, jak sie cykasz to zamów na kolege lub do paczkomatu

harnas1

Member
Buchów
0
chodzi tez o uczciwosc sprzedawcow, jak z nia? bo zamowianie na paczkomaty lub siedziby firm kurierskich to standard inaczej nie ma sensu. Zna ktros poleconych sprzedawcow ?

ZielonyPrzyjaciel

Well-known member
Buchów
0
O ku**a stary! Jak ty się boisz nawet zamówić boxa to co dopiero będzie jak zaczniesz uprawiać? Chyba kaftan Cię czeka.

Na allegro najlepiej kupować ze sklepów, albo od ludzi co mają same pozytywy.

Niektórzy to chyba mają jakąś paranoję, że wpie****ą się na minę przez byle gówno.

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
O ku**a stary! Jak ty się boisz nawet zamówić boxa to co dopiero będzie jak zaczniesz uprawiać? Chyba kaftan Cię czeka.

Na allegro najlepiej kupować ze sklepów, albo od ludzi co mają same pozytywy.

Niektórzy to chyba mają jakąś paranoję, że wpie****ą się na minę przez byle gówno.
Gosciu dmucha na zimne<shiza>

Jake the Dick

Well-known member
Weteran
Buchów
6

kupowanie na allegro boxa to najwiekszy przypal ever chyba jaki mozna popelnic haha :D chcesz - ryzykuj, nie tłumacz innym jednak że to dobrze. śmierdzi psami, kazdy pierdzieli glupoty ze na lajcie. byly juz przypaly przez allegro

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
całe allegro to przypał, buty podróby, nieuczciwy sprzedawcy, i ostatnio widziałem nasiona marihuany na allegro co wygladały jak kokos :D

D

delete

Guest
Policja ma dostęp do wszelkich informacji na temat zamówień i adresów, a więc zamawianie takich rzeczy na allegro jest moim zdaniem przypałem...wiem z doświadczenia !

D

delete

Guest
jak już coś muszę koniecznie kupić z alledrogo to pisze mail do sprzedawcy czy można poza aukcją i za pobraniem. dane na kumpla i szafa gra.
Szukam sprzedawców, ktorzy mają sklepy wirtualne lub stacjonarne z fantami do grow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół