akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Alternatywa dla wentylatorów

Wyszukiwarka Forumowa:
S

SZALONY KNOB

Guest
W moim wynalazku wykorzystałem prawo fizyki zwane przeciągiem z jednej strony mieszkania przez okno wyprowadzilem rure do boxa a nastepnie z boxa wychodzi rura do okna po drugiej stronie mieszakania dzieki czemu jest wymiana powietrza przez przeciag. co o tym myslicie ?

zielony

Well-known member
Buchów
0
Człowieku i co w chacie masz same rury :tongue:

zielony

Well-known member
Buchów
0
Ciekawe jak je poprowadzisz co w oknie dziure zrobisz :geek:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
no właśnie, trochę za dużo zachodu, chyba taniej jest kupić 2 wentylatory niż prowadzić od hu*a rur po całym domu. A poza tym chyba byś musiał porobić dziury w oknach.

Moim zdaniem temat do kosza.

Byczek

Well-known member
Buchów
0
lol kozackie alternatywy masz :p jeszcze skonstruuj boxa z papieru żeby zmniejszyć koszta :tongue:

zielony

Well-known member
Buchów
0
Ciekawe co posadzi pomidory za drogie :rendeer:

S

SZALONY KNOB

Guest
Mam boxa z kartonu ale taki mini do wysiewu. A rure na przyklad by mozna zamiast do okna to do komina podpionc wszystko by wylatywalo gurom by nikt nieczul albo do rury wsadzic troche kupy to by stlumilo zapach ziela ;]

S

SZALONY KNOB

Guest
no tak
a jak robisz ogien w piecu to jest tzw cug ktury wycionga dym ruznica cisnien powietrza na dole i ugury ktura sie wyruwnuje przez komin z czym wycionga dym .

depres15

Well-known member
Buchów
0
Ja tam jestem takiej myśli jak sie lubi bawic w majsterkowicza to niech pruboje ;) moze to opatentujesz i zarobisz miliony :thumright: a przy mniejszej ilosci szczescia bedziesz miec mniejszy plon. Z serca zycze Ci powodzenia ;) napisz kedisy czy wypalilo...pzdr :thumleft: :salut:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ty juz lepiej nie pal! :)
najpierw nawkrecal z soczewkami i lustrami a teraz z jakimis rurami :] daj na luz :thumright:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zbuduj boxa z gówna, uprawiaj kał i żryj ile wlezie, tylko w tym jesteś dobry.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół