• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Amarant Dwarf af fem- ile jeszcze?

Wyszukiwarka Forumowa:

Wąsz

Member
Buchów
0
Siema :)
Mam takie 3szt Amarant Dwarfa od Oriona, z ziemi wyszły około 2-3 czerwca, na spocie od 5-7, na weg lałem biohumus, a na flo planton k,
Chciałbym dowiedzieć się ile tak mniej więcej im zostało, nie mogę się doczekać :harvest:

fotki:
1.

2.

3.

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

potrzymaj ją jeszcze z 2 tygodnie powinna sie lepiej oblać zywicą moze co nieco jeszcze spuchnie ;d:spalony:

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
trzymaj je jeszcze nie tnij samplów jak masz cisnienie to za 2 tyg zetnij jedna ale ja radziłbym jeszcze trzymac je dłuzej, beda jeszcze puchły nabiora masy, a ile jeszcze to trudno powiedziec ja bym strzelał ok 4 tygkosa na pierwszy tydzien sierpnia wiec w połowie sierpnia miał bys wysuszonego kozaczka.
ogólnie szkoda ze nie dałes czegos do porównania ale wygladaja na małe moze mało siwatła?
a nie masz problemów z plesnia? jak niczym nie pryskasz to walnij amistara topsina miedziana czy jakis mix zrób bo czeste deszcze wielka wilgoć w nocy stwarza idealne warunki plesni.

a temat w innym dziale out kiedy dojda/ scinka

Wąsz

Member
Buchów
0
ok, dzięki, no właśnie słońca nie mają jakoś super dużo, teraz to już za późno na zmiany.
na razie na pleśń niczym nie pryskałem, w tym tygodniu o tym pomyślę, dzisiaj kupiłem melasę i je podlałem, planton odstawiłem, lać go może jeszcze? bo widzę u jednej chyba braki azotu. O ścince myślałem jakoś pod koniec miesiąca, chyba ze faktycznie zetnę 1szt a resztę zostawię :) nie chcę za bardzo faszerować ich chemią, palonko dla mnie, także nie chcę syfu :)

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

odstaw juz wszystkie nawozy jeśli jej zolkna liscie to znaczy ze zbliza sie jej zywot :p lej sama woda wyplucz dobrze nawozy co bys chemola nie kurzyl pozdrowka ziom !

Wąsz

Member
Buchów
0
No :) nr 2 podlałem wodą z melasą, planuję ściąć tak koło 30-31, zobaczę jeszcze jak z triochmami będzie, 1 i 3 podlałem plantonem i melasą, je planuję ciać koło 1-2 tyg sierpnia, wszystkie dostały oprysk z topsinu, ale zaraz zaczęło kropić..

fotki:

1.

2.

3.

biały płyn to topsin :) da radę 3 koło 31 ściąć, a 1 i 2 w okolicach 1-2tyg sierpnia?

---------- Aktualizacja posta 12:37 ---------- Czas poprzedniego posta 12:36 ----------

błąd, 2 koło 31, a 1 i 3 w 1/2ty sierpnia :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół