• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Amarant Dwarf af fem, ile jeszcze?.

Wyszukiwarka Forumowa:

Wąsz

Member
Buchów
0
Witam<peace>
Mam 3 szt Amaranta od Oriona, na wegu były na biohumusie, a na flo planton i melasa, 2 razy psiknąłem asahi, a jakis tydzień temu topsinem na pleśń i inny szajs :) tak myślę że już niewiele im zostało, nr 2 myślę skosić koło 31, a 1 i 3 w ciągu 1/2 tygodnia sierpnia.
A wsadziłem je koło 2-7 maja, kwitną nie wiem ile, ale myślę od połowy czerwca.

fotki, są jakie są...

nr 1

nr 2

nr 3

triochmy sprawdzałem, przeźroczyste, ale już chyba niektóre były mleczne, ciemniejszych nie wypatrzyłem :)
pozdro <coolpalacz>

G

Gość

Guest
Triochomy mleczne, pogoda ma być także myślę tydzień max dwa, zrób jakąś aktualizacje za tydzień.

Wąsz

Member
Buchów
0
myślę koło piątku zrobię nowe zdjęcia, jak się uda to lepszym aparatem, pogoda jest elegancka, cały tydzień ma być pod 30 stopni :)

---------- Aktualizacja posta 25-07-2012 23:58 ---------- Czas poprzedniego posta 24-07-2012 11:23 ----------

byłem dzisiaj podlać wodą z melasą, przy okazji zrobiłem parę zdjęć:

nr 1

nr 2

nr 3

tak mniej więcej ile jeszcze im zostało do kosy?

---------- Aktualizacja posta 27-07-2012 18:28 ---------- Czas poprzedniego posta 25-07-2012 23:58 ----------

odpisze ktoś?? myślałem o ścince najpóźniej w przyszłym tygodniu, bo tak wychodzi ze będę musiał... i nie wiem czy nie za wcześnie, pod wieczór pojadę je odwiedzić i zobaczę co i jak :)

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
nr1 i 2 dał bym jeszcze 10 dni. Nr. 3 zobaczył bym jak wygląda po 2 tyg.

Wąsz

Member
Buchów
0
byłem dzisiaj dziabąć po bobku z krzaka, trichomy przeźroczyste, mleczne, gdzieniegdzie bursztyn, ich życie się kończy, liście żółte, niektóre nawet podeschłe są, zdjęć nie mam. Wczoraj z kumplem przypaliliśmy bobka ściętego z 5 dni temu, daje trochę po gardle, tak niezbyt ciekawie, na taką małą ilość to było czuć moc, chociaż ja nie mam porównania za bardzo :) tak myślę poniedziałek będzie ok do ścinania?

Wąsz

Member
Buchów
0
no to ciachłem 1 i 2, jest i dobrze i źle :( nr1, tragedia, topy luźne, małe, same liściory i pleśń czy cholera wie co :( połowa jak nie więcej poszła się kochać, fotka...

nr 2, tu jestem dość pozytywnie zaskoczony, jak na 1 uprawę to myślę nie jest źle, żadnej pleśni, topy nawet nawet, malutko liści,
na zdjęciach może nie widać, ale nr2 jest dobre 4 razy tyle co nr1, stawiam 20g suchego :D
co będzie z nr3 zobaczymy może pod koniec tygodnia :)
dobrze robię susząc je w sposób taki że topy owinąłem papierem, powiesiłem w kartonie z kilkoma otworami i do którego wdmuchuje powietrze mały wentylatorek z pc na 2ch paluszkach? może dać spokój z nadmuchem?

pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół