nasiona marihuany

Amator

Wyszukiwarka Forumowa:

Kummeraz

Active member
Buchów
0
Ostatnio tak sobie dla zabawy zasadzilem ziolo. Nasionko mialem z ziolka ;P wykielkowalo wszystko elegancko wsadzilem w kubek po jogurcie i wladowalem do szafki:D dalem jakas zwykla lampke i rosne ma juz ok 5cm :D swiatlo mam 24h ziemie podkradlem od kwiatkow mamuski :D boje sie ze jest w tej szafce troche cieplo co jakis czas otwieram szafke poradzcie mi cos co moge z tym zrobic malym kosztem zeby cos z tego wyroslo

S

Sed

Guest
Po pierwsze jeśli masz zwykłą żarówkę to możesz ją odrazu wyrzucić najtajszym
sposobem będzie kupno 4 świetlówek energooszczędnych 20 wat póżniej dokupisz sobie jeszcze dwie co do ciepła w szafce zainstaluj dwa wentylatory od kompa to
powinno wystarczyć możesz też kupić odrazu duży łazienkowy ale jak masz boxa tam
gdzie śpisz to raczej nie zaśniesz a boxa musisz oklejić folią aluminiową możesz też
pomalować biełą farbą wybór należy do ciebie :wink:

Ps.Powodzenia :alien:

Kummeraz

Active member
Buchów
0
dzieki dzieki a jakie jest prawdopodobienstwo ze bedzie to zenski krzaczek ??

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
50/50.....poszukaj promocji swietlowek...były w realu swego czasu...po hurtowniach elektrycznych poszukaj...swietlowki z philpsa kupielm za 11 zł w promocji...a takie same był opo 20 pare w innych sklpeach...

...choc jak masz jedna rosl to nie wiem czy az takie fundusze bedziesz w to angazował....choc pomysl ze swietlwoki zawsze ci zostana...potem mozesz skrecic sobie pestki i boxa skontruwac jakiegos w zaleznosci od warunkow jakie masz...a przy tej roslince nabedizesz doswiadczenia...pozdroo

G

gacek

Guest
jesli mamm boxao wymairach 40 na 60cm to czy hps400w bedzie zaduzy jesli tak to jaki powinienem miec i czy naswietlanie powinienem zaczac najpierw od swietluwek a puzneij uzyc hps-a czy pprzes caly czas oswietlac hps-em tylko zmienajac cykl i jakie cykle na poczatek sa najskuteczniejsze24/0 czy 18/6??
troche duzo tych pytanek ale to dopiero start wiec wybaczcie
pozdro wsiem

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
przy 400w to moglbys w tym boxie kurczaki smazyc ;) ja bym tam dal 100-150w
roslinki rosna lepiej na vegu pod swietlowkami, ale nic ssie nie stanie jak dasz pod HPS'a
co do cyklu to stosowalem oba i niezopbaczylem roznicy wiec teraz wale 18/6 bo rachunki za prad mniejsze

Kummeraz

Active member
Buchów
0
mam juz zamontowane dwie swietlowki energooszczedne 21w :D i jakas swietlowke taka jakby rure :D trzymalem to w szafce ktora obkleilem sreberkiem rosnie jak szalone teraz wstawiam to w wiekszy karton tyle ze nie moze miec dziur bo swiatlo bedzie dawac myslicie ze da rade bez wentylacji ??

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Kummeraz napisał:
myslicie ze da rade bez wentylacji ??

Nie... postaraj sie przynajmniej zapewnic wymiane powietrza. Nie musi byc ciagla wymiana powietrza ale zeby w srodku byl tlen i CO2.
Oczywiscie bez wiatrakow bedzie wolniej roslo ibedzie bardziej gibka... chydsza lodyzka. Ale dasz rade.

L

laleczka22

Guest
mojemu koledze pod zwykla zarowka
rosla.... jak widizlem kiedys to miala ponad 1m, tylko ze byla wyciagnieta i wogole do bani. ale sukces ze rosla. :D

Donner

Well-known member
Weteran
Buchów
0
17-11-2005, 13:46 Buhahaha.. spostrzegawczy :)

Jah

Well-known member
Buchów
0
To zes ladnego buraka wykopał. Gratulacje :pl:

Maxis

Member
Buchów
0
wiem ze to jest stary temat i zadaje glupie pytania ale musze.;p
A wiec jaka powinna byc odleglosc zarowek energooszednych 17 i 20 philips
od roslinek powiem jeszcze ze roslinki maja 5 i 6 dni prosilbym o szybka odpowiedz:spalony:

Maxis

Member
Buchów
0
jezu o co ci chodzi zapytalem sie o odleglosc lampy od sadzonek chyba logiczne ze mam je w ziemi chcialem ze kto:pl:s mi pomogl do h*j waclawa;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół