nasiona marihuany

amfetamina+Extazy+MJ+Herbatka:D

Wyszukiwarka Forumowa:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a wiec po nocy wciagania bialego scierwa w pracy. pospalem cos ok 4 godzin!dlugo minelo az zasnolem mimo ze przypalalem sqn by usnac...!nastepnie znow w pracy, takze odrobina fety by funkcjonowac ok...
Nastepnego dnia kumpel zadzwonil bym poszedl z nim nad wode wiec musialem sie zaopatrzyc w gram bialego i gram kwiatuszkow: !najpierw po piwku i wpadamy do dila odebrac staff...U mne w domu juz sciezka zeby lajtowo dojechac nad wode i juz na miejscu jeszcze 2kreski, bakanie i deo tego 2browary!Do domu wrucilem o godzinie 18, fety jeszcze zostala mi polowka i polowka jarania,a takze jeszcze mialem skitrane 3slabsze pixy na fecie zrobione.Zaopatrzony w staff postanowilem nie klajsc sie spac ale zkonsumowac to co mialem w posiadaniu!!Tak wiec konsumujac powoli staff az do godziny 2 gdy juz sie wszystko skonczylo oprucz palonka,uznalem ze zrobie sobie ciepla i mocna herbate gdyz w ten sposub faza bendzie mocniejsza!Po wypiciu tej herbaty zaczely dziac sie dziwne zeczy.Nagle z kads zaczol sie sypac bialy proszek... pomyslalem feta, i patrze czy przypadkiem nietracilem gdzies papierka na ktorym byla,ale pomyslalem przeciez juz sie skonczyla....Nieprzejmujac sie tym zbytnio dalej pisalem z kolezanka na gg i w tem spostrzeglem ze gdzies obok klawiatury cos sie musi palic bo unosi sie dym.Tym razem pomyslalem ze to z lufki albo cos i przeszukuje cale biurko,ale w net takze pomyslawszy zorientowalem sie ze wszystko jest schowane a na biurku nic niema...!!piszac z kolezanka dalej,a takze przegladajac to to forum,znowu widze sypiacy sie proszek ale tym razem jest go duzo wiecej i sypie mi sie on gdzies znad glowy.Nastepnie za jakis czas wpatrujac sie w monitor i zamyslajac czemu tak sie dzieje zobaczylem dziwnego ludka ktory tanczyl w rytm migajacej reklamy na gg i bodajze raklamy na stronie internetowej!Ludek po chwili znikl a ja juz wiedzialem ze cos naprawde jest nie tak.Dzialanie dziwnych halucynacji trwalo jeszcze ok 30 minut i w tym czasie wydawalo mi sie ze obok mnie sa jakies dziwne postacie mniejsze lub wieksze ktore widzielem tylko kontem oka a jak popatrzylem w ich strone to znikaly,proszek sypal sie takze jeszcze pare razy i znikal,z klawiatury takze pare razy jeszcze sie dymilo i choc jest ona koloru czarnego to na jakis czas robila sie biala!!Gdy nadszedla godzina 8 rano postanowilem zajarac z 2 szkielka by usnac...!pierwsze nabicie bardzo slabe(z tytexem) i tak mnie dziwnie mocno uwalilo ze niewiedzialem co sie dzieje!!przedtem jaralem pare szkiel i nawet niepoczulem ze cokolwiek palilem a tu po takiej slabej lufie niemoge wstac z krzesla!!! :sunny: mialem sie isc wykapac ale w takim stanie ledwo co wstalem i resztkami sil walnelem sie na luzko!!za 2 godziny mama mi sie dobija do zamknietego pokoju ze cos tam chciala a ja idac zmiety do drzwi zaliczylem glebe :sunny: .Starsza wypytywala mnie 5 razy czemu sie wywrucilem a ja tlumaczylem sie ze sie potknolem i niesluchajac poszedlam dalej spac...!!obudzila mnie nastepnie o godzinie 15.30 podajac obiad i muwiac "wstan zjedz obiad,mozesz sie dalej potykac ale zjedz" mama widocznie wiedziala o co chodzi... :puker: nastepnie sie wykapalem wrescie i dalej walnelem sie na luzko...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
LoL
a gigantyczne truskawy mutanty z widlami Cie nie ganialy??

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shadow napisał:
LoL
a gigantyczne truskawy mutanty z widlami Cie nie ganialy??
ni niestety nie :geek: w tych przywidzeniach niebylo nic strasznego :thumleft: mialem haluny moze dlatego ze tez caly dzien siedzialem na sloncu na plazy na bagrach i niespalem po pracy.... pierwszy raz mialem cos takiego i bylo to dziwne :geek:

[ Dodano: 2006-07-29, 16:10 ]
ostatni niespalem cos ok 40 godzin i mialem co jakis czas przywidzenia...!!nie takie jak opisalem wyzej ale takie jhak normalnie sie czasami miewa lecz duzo wiecej niz zwykle...!!wiec na te halucynacje napewno mialo wplyw ze niespalem i bylem wymeczony calym dniem nad woda na sloncu...!!a jak po fecie czasem wystepuja halucynacje... do tego jaranie i te pixy...!! czemu wiec watpiszShadow,??dla mnie to byl ewenemet jedyny w swoim rodzaju...a w zyciu wycpalem wiecej shitu w postaci pix i fety ale to co ostatnio bylo to czulem sie inaczej bo bylem taki oszolomiony dziwnie ze czasem nawet nie wdzialem wogule co sie dzieje...!!jak tez pisalem to te halucynacje nie byly do konca realistyczne oprusz sypiacego sie proszku i dymu z klawiatury...

K

kokosek22

Guest
loty ja TAKZE mialem po 3 dniach na fecie .. haluny jak sam sk***ysyn ,, ja mieszalem alkochol dropsy machy feety duzoooooooo ,... i bylo do dobze wypad w czwartek wieczorkiem a na chate powrot w niedziele .hihi :silent: :pr: :pl: tylko ze nie za bardzo sie wyglodalo ..a jajajaja

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hoho, po samym wciągnięciu takiej farmacyjki około 2g w ciągu całej nocy na długo miałem dość tym bardziej że nad ranem juz niewidziałem na oczy jak kumpel przyszedł się wymienić na buszka no i niemogłem się podnieść przez pół dnia bo od razu mdlałem a haluny ooo to juz inna histroia :thumleft:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ja zapie****alem w ch*j razy na fecie i jakos halunow nie mialem... mieszanie z pixami i ziolkiem to byla dla mnie codziennosc... Po prostu w to nie uwierze...

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hmmm, ale widze że ci co im nic się niedzieje to są mało rozgarnieci ja widziałem jak na kogo działa prąd, pixy itp i na siebie tez patrzyłem i jest od hu**a typów ludzi i ich objawy ale najczęsciej wiesz kto zostaje ćpunem z prawdziwego zdarzenia? tenktóry niema żadnych objawów lub małe podczas ćpania kolosalnych ilości, ja mam szybką przemiane materii lubie predkości waląc 0,5 na dwóch dobrego tynku dawało mi porządnego kopa ale skutki po były dość spore ale przy dla ciebie normalnych ilościach ja bym już wysiadł ale ciebie mało boże łupać 1 gr białka a mnie stawia tak że z butów wyrywa, chopie zacofany jesteś w myśleniu a że ci coś takiego się niestało to świadczy o twoim organiżmie

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shadow napisał:
ja pier**** w chu* razy na fecie i jakos halunow nie mialem... mieszanie z pixami i ziolkiem to byla dla mnie codziennosc... Po prostu w to nie uwierze...
ja tez juz tak mieszalem i nic!!ale zadko tak dlugo nie spalem plus caly dzien na sloncu!czego na plazy nie czulem bo bylem naspedowany,pijany i spalony!!a haluny zaczely sie puzno w nocy gdy juz faza zchodzila...!duzo wtedy palilem i po wypiciu ow herbaty sie zaczelo...!!po coShadow, mialbym sciemniac??mialo by bawic mnie ze sobie historyjke wymysle!!??

komar

Member
Buchów
0
Shadow napisał:
ja pier**** w chu* razy na fecie i jakos halunow nie mialem... mieszanie z pixami i ziolkiem to byla dla mnie codziennosc... Po prostu w to nie uwierze...
w takim razie nie wiesz co to psychoza amfetaminowa i ciesz sie że cie to niespotkało

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
komar napisał:
w takim razie nie wiesz co to psychoza amfetaminowa i ciesz sie że cie to niespotkało
Ty za to napewno wiesz

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
U mnie często jest coś w stylu przewidzeń (bo halucynacje z prawdziwego zdarzenia to nie to samo) gdy się spale, kiedy feta już przestaje działać i zaczyna się powoli zwała.

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
takie przewidzenia to normalne na z***ce, możńa pobeczeć jeden z drugiego że temu coś się zdawało drugi beczy a zaraz tamten ma chalun

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
my przewidzielsimy ze wygramy lotka z kumplami kupilismy 6 kuponow nic nie wygralkismy i wyszlismy :) hehe

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
z tym ze sa przywidzenia to sie akurat zgodze... ale ludzie musicie chyba dokladnie zapoznac sie z definicja Halucynacji...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół