akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Amnesia Ak Feminizowane,BubbleGummer Feminizowane

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

kurek1938

Member
Buchów
0
1 Fotorelacja Powoli będzie się rozwijać nasiona zamówione Więc Czekamy,OUTDOOR

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Takie odmiany pod Polskie słońce i to wysadzane w połowie lipca? Śmiesz żartować ? Będzie i zagonek z nie dużymi, nie dojrzałymi krzakami ;)
Lepiej na indoor'a pchnij te pestki :)

kurek1938

Member
Buchów
0
jak najbardziej na indoor.Dojdą ? czy będą jakieś problemy ?

:zjarany:

Ostatnia edycja:

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Dawaj na out zobaczymy co z tego będzie , a jak coś nie wyjdzie to potem IN dasz i tyle . Pozdro .

kurek1938

Member
Buchów
0
z tego co wyczytałem to bubble gummer rosnie na Out 150 cm a AmnesiaxAk 250 cm i nie wiem czy dobrze dojrzeje bo jeszcze nie mam nasion :D myślę że dojdą w środę

Ostatnia edycja:

Chuck Norris

Member
Buchów
0
Amnesia nie dojdzie ale nie dlatego że to odmiana indoor, ale dlatego że kwitnie 11 tygodni a w polsce dochodzą odmiany które kwitną max 8 tygodni, bubblegumer może dojdzie. A pozatym nie spodziewaj się wielkich plantów bo zacząłeś późno, bardzo późno jak na pełnosezonówki.

kurek1938

Member
Buchów
0
Amnesia Ak Feminizowane - krzyżówka odmian Amnesia oraz Ak48. Słynna Amnesia która długo kwitła została skrzyżowana z odmianą Ak48 dzięki czemu czas jej kwitnienia znacznie został skrócony.

i od Kwietnia Do Października Można Sadzić , Wiec Myśle ze Powinno Być Dobrze :p

Ostatnia edycja:

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
na pelnosezonowki nie masz cos juz liczyc kup sobie jakiegos automata i w 5litrowa doniczke go wrzuc i bedziesz mogl cos zajarac swojego

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
5,162
Odznaki
12
czytam i nie wieże że to nie automaty,stary,ten opis z seed banku sobie między bajki możesz schować!!!!! amnesia to w połowie września zacznie kwitnąć,a skończy w połowie grudnia.Nie ma sensu marnować pestek na out,zrób boxa i jazda,będzie dobre palenie,bo z podwórka to tylko liście będą

kurek1938

Member
Buchów
0
na pelnosezonowki nie masz cos juz liczyc kup sobie jakiegos automata i w 5litrowa doniczke go wrzuc i bedziesz mogl cos zajarac swojego

tylko ze juz lipa bo pestki zamówione :(

---------- Aktualizacja posta 18:29 ---------- Czas poprzedniego posta 18:21 ----------

teraz to mi daliście ból do głowy kasa przelana i czekam na pestki
cos mi sie wydaje ze tylko BG pojdzie w plener a Amnesie zostawie na następny rok bo szkoda marnować pestki
a nie mam gdzie wsadzić tego boxa ;/ zeby było bez przypału

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół