• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

AMNESIA AKx1-BLACKBERRYx1 FEMI.-CFL(105w)INDOR

Wyszukiwarka Forumowa:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
NASIONA:AMNESIA AK I BLACKBERRY FEMINIZOWANE
BOX;SZER.40CM,DŁUGOSC 47CM,WYS.70CM
SŁOŃCE:105W CFL 9000LM 2700K
WIATR:3 WEN.MIESZAJACY WTŁACZAJACY WYCIAGAJĄCY
ZIEMIA OGRODOWA KERAMZYT NA SPODZIE DONICA PRZEDZIELONA NA PÓŁ OK 14L,PO 7 LITRÓW NA POMIDORKA
TEMP:27-29MAX
PROGRAMATOR USTAWIONY 18/6 21-25DNI MAX KRÓTKI WEG.Z POWODU OGRANICZONEGO CZASU FLO 12/12
TRENING:BLACKBERRY (LST)

DZIEŃ 18 WEG::zjarany:
amnesia ak

blackberry (lekkie LST)

:spalony:

Pomidorki narazie lecą bez nawozów poniewaz azot zawsze mi spowalniał proces kwitniecia a teraz nie mam zbyt wiele czasu.Pozdrawiam!

---------- Aktualizacja posta 19-08-2012 10:38 ---------- Czas poprzedniego posta 18-08-2012 11:04 ----------

W 21 dniu czyli 3 tyg.wega roslinek przełączam swiatło 12/12 lub 11/13 musi szybko zaczac kwitnąć bo niedługo mam gosci plon bedzie marny ale trudno:)

how high

Well-known member
Buchów
0
Siemanko tez mialem BB ... :) dlatego bede opsewrowal , jak Ci idzie :) .... jak narazie widac ze roslinki czuja sie jak w ***** Hotelu :):) ...

Z FARTEM do konca :spalony:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Pamietasz po jakim czasie ci zakwitla mniej wiecej,czytałem ze długo dochodzi i sie zbiera do kwitniecia zreszta amnesia tak samo.hotelik troszeczke sie zmieni na flo pod wzgledem oświetlenia:)do***ie wiecej lumentów ale to jak juz bedą pierwsze oznaki kwitniecia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół