nasiona marihuany

Amnesia haze Od soma seeds

Wyszukiwarka Forumowa:
A

afghani

Guest
palił ktos haze prosze o jakies info czy to duze rosnie wszystko co wiecie pisczcie na temat tej odmiany

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja juz palilem Amnesie i mousze powiedziec ze smakoje tak jak California Orange Bud.
Dym wogule nie ma takiego specificznego smaku, ale po ook 5-6 buhach z bongo mnie faza chycila, a tak to wie ile amnesia kosztoje w polsce (gram) bo w usa zwykle po $20

spelth

Active member
Buchów
0
Shogo to ponoc Haze bardzo dobra odmianka, ponoc jedna z najlepszych od kolesia z somy, nie mailem okazji ale zakupie w c-shopie jak bede znowu w holi.

Tomi

Well-known member
Buchów
5
Dołączam sie do pytanka co do tej właśnie odmiany Amnesia Haze dostalem 2szt. w gratisie i zamierzam ją uprawiać lecz nic o niej nie wiem i nie mogę znaleźć,ile kwitnie jaki wzrost itd.Z góry dziękuję.Pozdro

K

Kałamarnica

Guest
Ziolo z gornej polki qmpel opowiedal ze potezna faza ja moze sprobuje za pare dni ;] topowiem wam cos wiecej ale ziolo godne polecenia

Tomi

Well-known member
Buchów
5
Ok ok.Lecz jaka jest w uprawie?Łatwa,trudna ile kwitnie?itd.Będą razem z White Widow w jednym boxie.

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ku**a to jest krzyżówka z haze coś od 10 -13 tygodni

Łoś

Active member
Buchów
1
Ja paliłem jak bylem w Amsterdamie. Rzeczywiscie jest to zielsko z górnej półki, bo 1g NYD kosztował 10 euro (w tej granicy mieściły sie wszystkie dobre odmiany), a Amnesia Haze kosztuje 15 euro za gram! Wiadomo nie płaci sie za gówno. Odmianka barrdzo dobra, świetny aromat, moc urywa głowe :jocolor: Jednak mój faworyt to NYD na dzień i White Widow na noc :smokee:

herki

Member
Buchów
0
paliłem to w holandi ziółko dobre chociaz są duzo lepsze, któregoś razu jak byłem w kofiku to mieli 0,3 grama za 10euro:yeahh: niepamietam jaka nazwa ale dawalo w baniak najlepsze ziolko jakie palilem i jeszcze jack herer..

Łoś

Active member
Buchów
1
Jack herer to masakra! Jest zdecydowanie za mocne żeby krecić z niego czyste lolki (bez tytexu), bo od 1 lipca wszedł do holandi przepis o zakazie palenia tytoniu w miejecach publicznych (włączając coffeshop'y). W coffeshop'ach można palić tylko zioło i hash, a jak chcesz skręcić normalnego bata z tytexem to nie masz gdzie go zajarac, bo na dworze przecież nie można ;)

sorry za offtop ale taka ciekawostka. Pozdro<joint>

Kush

Well-known member
Buchów
4
mozna na dwoze ... przynajminej nikt nic nie mowi :p

K

Kałamarnica

Guest
<joint>Halo halo kto jest teraz w hollandi to mozemy sie ustawic na jakies palonko i melazyk ja jestem pod rotterdamem bede tu do grudnia. A co do zioøka to naprawde warto tego sprobowac . Nie wiem jaka jest w chodowli ale napewno sobie dasz rade jesli tylko wczesniej cos uprawiales a jesli bedziesz mial problem to zawsze masz forum . Jesli masz szanse uprawiac ta odmiane to naprawde ci zazdroszcze kozak ziol .Elo

herki

Member
Buchów
0
co ty wogole gadasz z tym zakazem jak jeszcze bylem w holandi w sierpniu to normalnie jaralismy lolki w srodku miasta a i jeszcze na przeciwko nas stała policja:spalony:..a w kofikach mozna palic normalnie szlugi...

Łoś

Active member
Buchów
1
Nie można! Przynajmiej w Amsterdamie od 1 lipca. Jak koles nawet przylooka że sypiesz tytoń do jointa to od razy zwraca uwage. Raz poszlismy do coffeskopu "alldays"(rasta), zakupiliśmy ziłko i hasz, skrecilismy baty (normalne), koles powiedzieł że nie można, no to h*j. Naśrodku kazdego stolika stały takie wielkie faje wodne, ale nie takie zwykłe koło tamtych stała taka dziwna szklana część z kabelkami. Nigdy czegos takiego wczesniej nie widziałem, ale po chwili na pietro wbija dziewczyna z dredami w takich dziwnych sztach i cos zaczynaj majstrowac przy tej fajce i wygląda to jakby paliła, ale gdzie jest dym? Zagadalismy do niej żeby nam pokazała jak tego użyc i co sie okazało? To były Vaporyzatory a ta część to była grzałka. No i ona pokazuje że bez dymu, zdrowsze i mocniejsze. Ok. zmieszalismy 1g zioła i 1g haszu, nabiliśmy załozilśmy grzałke i ciągiemy... 1. buch, 2. buch... ej jakies to hujowe! Ta babka tylko wyszła, a ja ściągam grzałke i... FIRE! Przyjarałem to zapalniczką i łapiemy buchy jak z takiego wielkiego bongosa. No massakra! Po 10 buchów na głowe :freak2: Ledwo wrócilismy do hotelu.:zombi:
P.s. Jarac na dworze prawnie nie można. Ja jarałem fakt. Ale w polsce jest to zabronione i tez jarałem. Wszedzie mozna jarać jak sobie sam na to pozwolisz. Pozr.

Ostatnia edycja:

maci3k

Member
Buchów
1
Contents:
10 seedsFlowering Time:
13-15 weeksYield:
25 gramsType:
Sativa
Amnesia Haze is one of the finest Hazes Soma Seeds has to offer. The smell and taste are unforgettable, until you smoke it and forget everything!
1st place, 2004 High Times Cannabis Cup.
2.gif
£92.50

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół