• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Amnesia Haze OUT

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

plagron

Well-known member
Buchów
0
Witam.
Jest to moja 3 fotorelacja, tym razem z Amnesią Haze femi, na OUTDOOR
Roślinka ma dzisiaj równo 90 dni, 3 tygodnie temu zaczęły pojawiać się pierwsze kwiaty.
Plant od początku jedzie na Biohumusie, a dwa tygodnie temu dostał Planton K.
Nie prowadziłem fotorelacji od początku ponieważ nie przypuszczałem, że roślinka wytrzyma tyle czasu. Walczyłem już z przędziorkami, ślimakami mszycą i mrówkami.
Plant ma teraz około 170cm wysokości z donicą.
Sory za jakość zdjęć.:spalony:
Koniec pisania teraz zdjęcia. Jeżeli macie jakieś pytania lub z***ki śmiało walcie!!!
Pozdro!

Walther White

Well-known member
Buchów
0
jesli to dojdzie to szacun;) ale male szanse;)

---------- Aktualizacja posta 13:55 ---------- Czas poprzedniego posta 13:54 ----------

skad masz pestke??

plagron

Well-known member
Buchów
0
Pestka z holenderskiej uprawy. Dostałem za darmo, mam jeszcze 15 takich :spalony:. Więc jak nie dojdzie to płakać nie będę <shiza>

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
przesadzaj z tej doniczki do gleby tego krzaka a zyskasz nie stracisz <peace>

mysle ze lepiej jakby zostawił w tej donicy,nie potrzebny stres dla planta a na wzroscie juz nie zyska gdzyz flo sie zbliza

co Ty wypisujesz za glupoty man...jak sie nie znasz to nie pisz
roslina a zwlaszcza tak duza jest ograniczona w tej donicy..
musi przygotowac dolek z dobra gleba i igien...roslina nawet tego nie powinna odczuc,moze na chwile liscie klapna...przesadzaj wieczorem do gleby i obficie podlej..rano krzak powinien szastac wigorem :)

Walther White

Well-known member
Buchów
0
mysle ze lepiej jakby zostawił w tej donicy,nie potrzebny stres dla planta a na wzroscie juz nie zyska gdzyz flo sie zbliza

plagron

Well-known member
Buchów
0
Myślę, że przesadzanie do ziemi nie ma sensu. W donicy od spodu są dość duże dziury, przez które na 100% przeszło sporo korzeni, bo jak miesiąc temu próbowałem ją podnieść to czułem, że korzenie poszły w grunt.

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
No to juz albo jej nie ruszaj, albo przesadzaj.

Ale w sumie dobrze ze w donicy bo roslina wczesniej moze zaindukowac kwitnienie, a w tym przypadku bardzo sie to przyda bo hejzy dłuuuuugo kwitną, a jak to Pl slonce schowa sie z koncem wrzesnia to juz w pazdzierniku tylko plesn rosnie.
Chcial bym taka amnezje co dochodzi w Pl
Pozdro...

Justi

Well-known member
Buchów
0
Ja tam jednak bym i tak próbował jakoś usunąć donicę i walnąć w glebę (przygotowana już mieszanka) i niech się rozwija głębiej korzonkami do tego oprysk z asahi i po wystrzeliła by jak petarda :)

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Ja mam pytanie! jaki jest cel tej uprawy? pokazać wszystkim że maja racje i nic z rodziny haze u nas nie dochodzi tak?

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
Zostaw ją w donicy i rób jej przymusową 12 godzinną noc codziennie jeśli dasz radę ją przenosić gdzieś w ciemne miejsce i w ten sposób dojdzie, ale ile z tym pie****enia będziesz miał...

Kasiula

Well-known member
Buchów
2
Skoro ona zaczęła już kwitnąć 3 tyg temu to nie byłabym taka pewna że to amnesia haze...
bo gen genowi nie równy, nie oszukujmy się, często trafiamy na taką samą odmianę od różnych breederów a okazują się 2 różne krzaki do siebie niepodobne. Także z fartem ;)

plagron

Well-known member
Buchów
0
To wszystko jest jakby eksperymentem, chce na własnej skórze sprawdzić czy faktycznie Haze nie dojdzie. Za miesiąc, może dwa lece z tymi samymi nasionkami pod lampę HPS 150W. Na pewno też poprowadzę fotorelację. :spalony: Przesadzać już nic nie będę. Plant stoi w takim miejscu, że ma mniej więcej te 12/12. Miejscówka zacieniona od wschodu, słońce pada na planta dopiero około 11 rano. Może dlatego zaczęła wcześniej kwitnąć.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół