Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
12 godzin, lampa ledy cree i osram (4 white 10 royal blue 26 deep red 8 red puszczone na 600) nawozy leje na kwitnienie od kiedy pokazały się pierwsze włoski, martwi mnie że tak wolno kwitnie i jeszcze te dziwne pojedyncze liście na szczycie.
Pestki zamawiałem w rqs oryginalne amesi haze fem. nie jestem Świeżakiem jeśli chodzi o oprawę to mój akurat pierwszy haze i dlatego to moje pytanie bo według mnie coś jest nie tak box 60x60x170 także roślinna dość duża donnica 25 litrów wentylacja w normie temp. też nie wiem czy coś jeszcze z tego będzie
timera raz zmieniałem z elektronicznego też na elektroniczny który był podłączony w dzień także timer odpada a na tej lampie już grow nie jedno miałem i zawsze było za***iście nie wiem czy nie jest to może wina samych nasion
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.