• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

amnesia i og kush 40x55x120, wejda 2 czy lepiej pojedynczo?

Wyszukiwarka Forumowa:

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
Siema!

Mam boxa o wymiarach 40x55x120 po odliczeniu lampy z szyba mam 90cm na wysokosc na krzaki.

Mam 2 pestki Amnesia i OG Kush od Dinafem i zastanawiam sie czy wrzucic obie od razy czy jedna i dluzej potrzymac na wegu... bo z tego co przeczytalem to ten og kush nie rosnie zbyt duzy...

co doradzacie?

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Siema!

Mam boxa o wymiarach 40x55x120 po odliczeniu lampy z szyba mam 90cm na wysokosc na krzaki.

Mam 2 pestki Amnesia i OG Kush od Dinafem i zastanawiam sie czy wrzucic obie od razy czy jedna i dluzej potrzymac na wegu... bo z tego co przeczytalem to ten og kush nie rosnie zbyt duzy...

co doradzacie?

Zdania na ten temat będziesz miał podzielone, bo każdy ma inne upodobania. Jedna pani w środku na pewno wymagałaby dłuższego vega, aby mogła się rozrosnąć i odwdzięczyć się dużym plonem.
2 panie w boxie oczywiście tez się zmieszczą i dadzą (jeżeli nic nie spieprzysz) fajny plon
Przy 2-ch paniach ma jeszcze taki plus, że jak jedna się okaże facetem lub się zhermi to zostaje druga.
Jakiś trening będziesz im robił - jakiś plan masz?
Tak na prawdę czy dasz jedna czy dwie, to wybór nalezy do ciebie. I tak, i tak będzie dobrze.

G

Gość

Guest
jesli to Twoja pierwsza uprawa, to proponowalbym wrzucic jedną i obczajac co i jak, zeby z nastepna wszystko ladnie sie udalo :jaraczz:

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
nie bedzie to pierwsza uprawa. wlasnie koncze moja pierwsza uprawe i mialem jednego no name zeby sie podszkolic w praktyce.
a jesli chodzi o trening to na pewno LST+supercropping i moze Scrog no i jesli wrzuce 2 to pewnie tez FiM...

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
nie bedzie to pierwsza uprawa. wlasnie koncze moja pierwsza uprawe i mialem jednego no name zeby sie podszkolic w praktyce.
a jesli chodzi o trening to na pewno LST+supercropping i moze Scrog no i jesli wrzuce 2 to pewnie tez FiM...

Myślę, że pewnie i tak i tak wrzucisz dwa pomidory :) tak jak chyba większość growerów, którzy starają się zapełniać boxy prawie do końca. Choć znam growerów tutaj z forum którzy doradziliby ci jednego krzaka (i mają na pewno swoją rację) :)
Jeżeli planujesz scroga, to wg. mnie wrzuć dwie panny.
pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół