akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

amnesia pilne czy urośnie?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Siema. Mam pytanie niecierpiace zwłoki. Otóż kumpel zamierza posadzić amnesie na początku sierpnia w szklarni. 10 plantów, dobrze oświetlona, wentylowna itd. I teraz pytanie : czy one zdążą urosnać? jakich plonów sie spodziewać i jeżeli to pomoze to jakich nawozów uzyć aby przyspieszyć wzrost i zwiększyć ilość kwiatów? Czy trenować je w jakis sposób.? lst fim czy moze scroog ( nie mamy z kumplem pojecia nawet jak się tak trenuje ale damy rade ;p) itd. jezeli ktoś ma jakies uwagi to piszcie.:yeahh:

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem czy dojdą ponieważ sam w tym roku mam pierwszy outdoor.Poleć kumplowi żeby automaty posadził one dojdą na pewno.Jeśli jednak amnesie zwyczajną posadzi to na 10 dni przed planowaną ścinką ripen + 2 dni ciemni.Powinny wtedy jeszcze napuchnąć trochę a dzięki ripenowi zbrązowieją włoski jeśli nie dojdzie tak do końca.O ripenie mi kumpel mówił więc jakbym cię wprowadził w bład to sorki z góry.Niech się inni wypowiedzą

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
nie dojdą, bez szans
na sadzenie normalnych odmian za późno (wątpię, czy nawet automaty by zdążyły - ale w szklarni to może tak) a poza tym wybór amnesii, czyli jednej z najdłużej kwitnących odmian... bez sensu

M

Mr. Edek

Guest
Dokładnie, sezonówek minął czas już na początku czerwca a co dopiero amnezji, która nie dojdzie w naszym klimacie co dopiero w takim czasie? Totalnie bez sensu, zmieńcie sobie plany dotyczące wyboru plantów i przyszykujcie się na przyszły rok, chyba że jakiś indoorek :D:zjarany:

D

delete

Guest
ja tam bym posadził tak jak planujecie ale pod warunkiem, że macie kocioł w szklarni.. dobrze byłoby wykożystać resztkę sezonu na odnalezienie opału, kto wie może założycie zimową uprawę w szklarni ogrzewanej kominem ziemia do wanny postawić koło pieca i resztę szklarni wypełnić zajomanym wynglem lub drzewem i da sie tak zrobić

G

Gość

Guest
Siiema.Wpadłem ostatnio do kumpla mówie mu co i jak ale juz za pózno bo 10 pestek amnesi ak i 1 pestka white russian auto juz w doniczkach więc moze macie jakieś nazwy dobrych nawozów od których one urosną większe i bardziej napuchną? Czy zwykły nawóz w granulkach do roslin kwitnących wystarczy czy coś jeszcze albo co innego?

G

Gość

Guest
interesuja nas raczej tańsze produkty (wszystko max do 50 zł)]:zjarany:

Bukson

Well-known member
Buchów
0
Amnesia, a Amnesia AK to spora różnica. Automat w szklarni się wyrobi.

G

Gość

Guest
to jest automat? pisali ze na oucie z krzaka mozna wyciagnac nawet 250 gram wiec sam juz nie wiem. a jeszcze jedno pytanie: jezeli zmieszam torf o ph 3,5-4 z glina i z ziemia z ogrodu to bedzie git + nawóz czy cos jeszcze z ta ziemia robic?
:freak2:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół