akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Amnesia White

Wyszukiwarka Forumowa:

Green_booy

Well-known member
Buchów
0

Powiedzcie mi czy coś mi z niej wyjdzie? Ma 70cm wzrostu, jest po przejściach i po 3 tygodniach została zeżarta przez ślimaki:pl: myślałem, że nic z niej nie będzie ale jednak trochę odrosła. Dla porównania daje zdjęcia drugiej zasadzonej w tym samym czasie.

Wybaczcie ale robiłem telefonem.

D

delete

Guest
Nic z nich nie będzie, pod koniec sezonu zetniesz parę niedo***anych topów i tyle. Ta odmiana nie dochodzi nawet w połowie w polskim klimacie , toż to kwitnie 11-12 tygodni na in :lol3: a co dopiero out.

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
co ty pie****isz, ku**a z***ałem akcje...:pl::pl::pl::pl::pl: nie zainteresowałem sie:(

to ile w takim razie mógł bym ścisnąć z tej wiekszej?

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Green_booy dbaj o nią ładnie a zbierzesz kilka g :) Dojdzie Ci na luzie a palonko ponoć za***iste :)

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
Szukałem na początku coś o niej na forum ale była tylko fotorelacja na in przez tydzien:(

to ja już nie wiem czy dojdzie czy nie ale coś mi sie kojarzy, że faktycznie amnezja dochodzi dlugo ale na f2seeds.fr.pl bylo napisane ze duzo skrocony czas kwitniecia ale oni tam w chu*a wala, więc czekam na wypowiedź jeszcze kogoś doświadczonego

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
breeder niby pisze ze kwitnie 55-80 dni ale jakoś wątpie...

Ofy

Well-known member
Buchów
0
To jest Amnesia White a nie Amnesia Haze, są to dwie różne odmiany, uprawiałem amnesię white i rzeczywiście kwitnie około 70 dni indoor więc nie powinna mieć problemów z dojściem na out. Jako że jest to stosunkowo nowa odmiana, nie jest jeszcze dokładnie poznana więc trzeba jej dużo opieki bo wg mnie jest niestabilna (różne pheno).

Green_booy

Well-known member
Buchów
0
powiedzcie mi jeszcze, jak je oceniacie czy dobrze się rozwijają? ile maja czasu dokładnie nie pamietam ale poszły do ziemie gdzieś na poczatku maja

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół